Birgit de Heij

Docente Orthomoleculaire voedingsleer

Birgit de Heij is praktisch, vervuld van voeding, gezondheid en vooral de (fijne…) combinatie daarvan. Orthomoleculair in hart, lever en nieren.

HBO opleiding facilitair management met de specialisaties voeding en organisatie, cateringmanager, leidinggevende bij de thuiszorg, docent verzorging middelbare school en uiteindelijk mijn eigen bedrijf gestart. Dit is geheel gericht op de orthomoleculaire voeding.

Scholing:

  • HBO opleiding facilitair management
  • Integrale Opleiding Orthomoleculaire Geneeskunde
  • Diverse seminars

Werkervaring

  • Cateringmanager
  • Leidinggevende bij de thuiszorg
  • Docent verzorging middelbare school
  • Eigen bedrijf (orthomoleculair centrum) in Zeeland met praktijk c.q. kooksessies
  • Nederlof Centrum

Overig

  • Talen
    Nederlands
    Engels

Specialismen

  • Orthomoleculaire voedingsleer
  • Ervaringsdeskundige allergieën, astma, hoge bloeddruk, migraine, chronische vermoeidheid en rugklachten.