Corona (covid-19) virus en onze cursussen

Alhoewel het de eerste tijd totaal geen onrust gaf, krijgen we de laatste dagen toch wat meer vragen over het corona (covid-19) virus en onze cursussen en opleidingen in Nederland. 

De meeste mensen die ons benaderen zijn relaxed, vol vertrouwen, maar willen toch wel weten hoe het zit met hun cursus of lesdagen.

Alle cursussen en opleidingen gaan tot op heden gewoon door.
Alleen de cursussen en lesdagen tussen 16 maart en 12 april zijn verplaatst c.q. doorgeschoven. 

Mochten externe omstandigheden ons daartoe dwingen, dan moeten we sommige lesdagen na 12 april alsnog verplaatsen. Daar is nu echter geen sprake van en hopelijk gebeurt dat ook niet.

Praktisch:

  • Als een cursus of lesdag van een opleiding verplaatst wordt, krijg je als deelnemer altijd een bericht.
    Dus als je niets hoort gaat een cursus of lesdag van een opleiding gewoon door.
  • Bij verplaatsing van een cursus worden er nieuwe data gepland.
  • Bij verplaatsing van een lesdag van een opleiding schuift deze in het bestaande lesschema door en komt er aan het eind van de opleiding een lesdag bij.
  • Mocht er toch ergens een cursus of lesdag noodgedwongen moeten worden verplaatst:
    dan kijken we naar de geschiktste data, of dat nu Amsterdam is of ons centrum in Almere.
  • Als je denkt dat je ziek bent en je wilt uit sociaal oogpunt anderen daar niet mee bezwaren, geef het door. Dan zorgen we dat je lessen verplaatst worden (bij een opleiding betekent dat soms inhalen).

Voor de komende tijd:
Ons advies in een situatie als deze, is om er op ontspannen wijze mee om te gaan.
Het is onbekend, nieuw en dat geeft in veel landen een paniekerige sfeer. Help jezelf herinneren dat het juist nu belangrijk is om de wijde wereld met een optimaal immuunsysteem tegemoet te treden; dan is innerlijke rust en vertrouwen belangrijk. Paniek en angst zijn dan geen goede adviseurs en creëren een negatieve spiraal. 

Blijf gezond en relaxed!

Team Nederlof Centrum

Categorieën

RIVM – overheid maatregelen tot 15 maart 2021

Update per 23 februari 2021 Het laatste nieuws De nieuwste maatregelen zijn niet geheel consistent, maar al met al is het nog niet verantwoord om lessen doorgang te laten vinden. De maatregelen van de overheid zijn sturend hierin en binnen dat kader kijken we wat de...

Maatregelen RIVM per 2 februari 2021

We hebben allemaal, gaan we vanuit, meegekregen wat de nieuwe maatregelen zijn die in ieder geval tot begin maart gaan duren. Heel in het kort komen die er op neer dat er ongeveer niets mag, behalve dat een deel van de kinderen naar school mag. Het laatste nieuw De...

Covid update 12 januari 2021

Maatregelen van de overheid per 12 januari 2021 Het kabinet heeft besloten om alsnog de contact-beperking te verlengen tot 09-02-2021.Alle bedrijven en instanties die niet strict noodzakelijk zijn qua dagelijkse behoeften moeten tijdelijk hun diensten opschorten. Het...