Praktijkmodule voor onze studenten

Alvast vooruitlopend op de introductie van de praktijkmodule die in september beschikbaar komt:

Elke student die zich nu voor een complete beroepsopleiding inschrijft, krijgt gratis toegang tot de nieuwe Praktijkmodule.

Praktijkmodule

Als je een complete professionele (beroeps)opleiding volgt, zoals Auratouch healing, Meditatieleraar, Reiki Practitioner, Reiki Master of Shin-Do leraar kan je kosteloos de praktijkmodule volgen.

Waarom een praktijkmodule? Onze praktische opleidingen gaan bijna 100% puur over het onderwerp dat je geboekt hebt, zoals aura en chakrahealing, reiki of meditatie.

Toch is kennis over het opzetten van een eigen praktijk en alles wat daar mee te maken heeft ook heel belangrijk als je van plan bent te gaan behandelen of cursus te gaan geven.

Daarom mag je als student van deze opleiding de Praktijkmodule volgen op de Nederlof Academie! Deze is geheel digitaal en het enige dat je nodig hebt is een computer of een tablet.

Onderwerpen

Wanneer ben je bedrijfsmatig bezig of is het alleen een bijverdienste, bedrijfsvormen, hoe zit het met de kvk en het btw nummer, is een aparte bank rekening beter, administratieve verplichtingen, bijhouden inkomsten: factuur of nota, bijhouden uitgaven, hoe ziet een goede nota/factuur er uit, hoe zit het met verzekeringen als wettelijke aansprakelijkheid, beroepsaansprakelijkheid, wao verzekering, hoe werkt btw, de kleine ondernemers regeling, inkomsten- / loonbelasting, samenstelling van jouw ideale uurloon, de wet WKKGZ, Privacy wetgeving en het bijhouden van clienten gegevens, intake formulieren, bereikbaarheid, Voip telefonie, presentatie, brochures, tekst schrijven, hoe maak je een pdf om te drukken, maken van een website, algemene voorwaarden, ethiek, gedrag als therapeut naar cliënten toe, hoe ga je om met weerstand, geheimhouding en uiteraard ook praktijkinrichting. De lessen worden afgesloten met een lichte toets en aan het eind ontvang je ook een certificering.

Studenten krijgen automatisch informatie over de praktijkmodule zodra deze beschikbaar is
(september 2017 wordt de module beschikbaar)

Noot:

Als je al student bent of eerder bij Nederlof Centrum en beroepsopleiding hebt gevolgd (Auratouch healing, Meditatieleraar, Reiki Practitioner, Reiki Master of Shin-Do leraar) kan je je vanaf september ook met een grote korting inschrijven voor de praktijkmodule. Dan krijg je 50% korting op de module.

 

Categorieën

RIVM – overheid maatregelen tot 15 maart 2021

Update per 23 februari 2021 Het laatste nieuws De nieuwste maatregelen zijn niet geheel consistent, maar al met al is het nog niet verantwoord om lessen doorgang te laten vinden. De maatregelen van de overheid zijn sturend hierin en binnen dat kader kijken we wat de...

Maatregelen RIVM per 2 februari 2021

We hebben allemaal, gaan we vanuit, meegekregen wat de nieuwe maatregelen zijn die in ieder geval tot begin maart gaan duren. Heel in het kort komen die er op neer dat er ongeveer niets mag, behalve dat een deel van de kinderen naar school mag. Het laatste nieuw De...

Covid update 12 januari 2021

Maatregelen van de overheid per 12 januari 2021 Het kabinet heeft besloten om alsnog de contact-beperking te verlengen tot 09-02-2021.Alle bedrijven en instanties die niet strict noodzakelijk zijn qua dagelijkse behoeften moeten tijdelijk hun diensten opschorten. Het...