Praktijkmodule voor onze studenten

Alvast vooruitlopend op de introductie van de praktijkmodule die in september beschikbaar komt:

Elke student die zich nu voor een complete beroepsopleiding inschrijft, krijgt gratis toegang tot de nieuwe Praktijkmodule.

Praktijkmodule

Als je een complete professionele (beroeps)opleiding volgt, zoals Auratouch healing, Meditatieleraar, Reiki Practitioner, Reiki Master of Shin-Do leraar kan je kosteloos de praktijkmodule volgen.

Waarom een praktijkmodule? Onze praktische opleidingen gaan bijna 100% puur over het onderwerp dat je geboekt hebt, zoals aura en chakrahealing, reiki of meditatie.

Toch is kennis over het opzetten van een eigen praktijk en alles wat daar mee te maken heeft ook heel belangrijk als je van plan bent te gaan behandelen of cursus te gaan geven.

Daarom mag je als student van deze opleiding de Praktijkmodule volgen op de Nederlof Academie! Deze is geheel digitaal en het enige dat je nodig hebt is een computer of een tablet.

Onderwerpen

Wanneer ben je bedrijfsmatig bezig of is het alleen een bijverdienste, bedrijfsvormen, hoe zit het met de kvk en het btw nummer, is een aparte bank rekening beter, administratieve verplichtingen, bijhouden inkomsten: factuur of nota, bijhouden uitgaven, hoe ziet een goede nota/factuur er uit, hoe zit het met verzekeringen als wettelijke aansprakelijkheid, beroepsaansprakelijkheid, wao verzekering, hoe werkt btw, de kleine ondernemers regeling, inkomsten- / loonbelasting, samenstelling van jouw ideale uurloon, de wet WKKGZ, Privacy wetgeving en het bijhouden van clienten gegevens, intake formulieren, bereikbaarheid, Voip telefonie, presentatie, brochures, tekst schrijven, hoe maak je een pdf om te drukken, maken van een website, algemene voorwaarden, ethiek, gedrag als therapeut naar cliënten toe, hoe ga je om met weerstand, geheimhouding en uiteraard ook praktijkinrichting. De lessen worden afgesloten met een lichte toets en aan het eind ontvang je ook een certificering.

Studenten krijgen automatisch informatie over de praktijkmodule zodra deze beschikbaar is
(september 2017 wordt de module beschikbaar)

Noot:

Als je al student bent of eerder bij Nederlof Centrum en beroepsopleiding hebt gevolgd (Auratouch healing, Meditatieleraar, Reiki Practitioner, Reiki Master of Shin-Do leraar) kan je je vanaf september ook met een grote korting inschrijven voor de praktijkmodule. Dan krijg je 50% korting op de module.

 

Categorieën

Website aangepast

Onze website is de laatste twee weken aangepast. Wat begon als een kleine aanpassing is uiteindelijk qua indeling en uiterlijk een stuk efficiënter geworden. Het topmenu is vervallen en geïntegreerd in het hoofdmenu. Als je iets zoekt: de hoofdmenu structuur is...

Nieuwsbrief mei 2020 – we gaan weer open

Nieuwsbrief mei 2020 Vanaf 1 juni fysiek open Hoe werkt dat, weer open Extra cursuszaal Waar is nog plek We gaan weer fysiek open Nederlof Centrum is de laatste maanden open gebleven, maar het was beperkt tot administratie, vragen, webinars verzorgen, lesdata plannen...