Erkenning op HBO-Paramedisch niveau
Wij bieden je de mogelijkheid om je verder te scholen op professioneel niveau;
als Paramedisch Natuurgeneeskundige op HBO niveau.

Er zijn vanaf nu 2 mogelijkheden:
Paramedisch Natuurgeneeskundige – beta module
– bestaat uit twee onderdelen, namelijk HBO medische basiskennis en de HBO niveau voedingsmodule.
– deze is ideaal voor iemand die al elders een professionele beroepsopleiding heeft behaald die voldoet aan de eisen van een beroepsorganisatie als de BATC maar nog niet het ‘erkende’ medische / voedingsdeel heeft behaald. (de beta-kennis is zeg maar de achtergrond kennis die een professioneel natuurgeneeskundige nodig heeft) Certificering als: Paramedisch Natuurgeneeskundige – beta module, dat tesamen met je andere certificering voldoende is voor de grootste beroepsorganisatie, de BATC.

Paramedisch Natuurgeneeskundige – complete traject
– bestaat uit de beta-module (als hierboven omschreven) in combinatie met een beroepsopleiding van Nederlof Centrum. Deze wordt meestal gevolgd door studenten die eerder een van onze beroepsopleidingen (incl. eventuele aanvullende praktijkvaardigheden) hebben gevolgd, en deze als HBO paramedisch natuurgeneeskundige willen afronden. Certificering als: Paramedisch Natuurgeneeskundige dat recht geeft op registratie bij de beroepsorganisatie BATC.

Voordelen:
De drijfveer van de therapeut/natuurgeneeskundige is over het algemeen professionaliteit en aansluiting bij een overkoepelend orgaan voor natuurgeneeskundigen. Bijkomend voordeel is dat nagenoeg alle aanvullende polissen overgaan tot vergoeding van consulten.

Wanneer aansluiten:
Op het moment dat je je aansluit bij de BATC heb je nog ongeveer 3 maanden de tijd om je medische basiskennis af te ronden. Dus zodra dat moment bekend is kun je je drie maanden ervoor aanmelden.

Als Paramedisch Natuurgeneeskundige vallen je behandelingen onder bijna alle zorgverzekeraars, niet alleen de afgestudeerde specialisatie, zoals aurahealing of reiki, maar ook aanverwante specialisaties die je al afgerond hebt of gaat volgen. Dus of je daarnaast nu massage of bachbloesems toepast, dat valt vanaf dat moment allemaal onder de noemer van een Natuurgeneeskundig consult.

Voor meer informatie:
er is een aparte website: www.paramedisch-natuurgeneeskundige.nl
(Daar kan je je ook aanmelden!)

Categorieën

Website aangepast

Onze website is de laatste twee weken aangepast. Wat begon als een kleine aanpassing is uiteindelijk qua indeling en uiterlijk een stuk efficiënter geworden. Het topmenu is vervallen en geïntegreerd in het hoofdmenu. Als je iets zoekt: de hoofdmenu structuur is...

Nieuwsbrief mei 2020 – we gaan weer open

Nieuwsbrief mei 2020 Vanaf 1 juni fysiek open Hoe werkt dat, weer open Extra cursuszaal Waar is nog plek We gaan weer fysiek open Nederlof Centrum is de laatste maanden open gebleven, maar het was beperkt tot administratie, vragen, webinars verzorgen, lesdata plannen...