Erkend instituut

Reiki Practitioner opleiding

Onze opleidingen en cursussen leiden op voor het hoogste niveau. Dat is niet alleen fijn maar geeft ook zekerheid voor de toekomst!

Gespecialiseerd

Meditatie leraar opleiding

Healing en persoonlijke groei, zowel voor jezelf waar alles begint als beroepsmatig. Dat is waar Nederlof Centrum al meer dan 20 jaar voor staat.

Cursussen

Opleiding Aurahealing

Reiki, Shin-Do, Meditatie, Bachbloesems, Aromatherapie en Overvloed. Onderwezen door de beste leraren. Alle fijn en nuttig!

Opleidingen

Shin-Do Cursus

Reiki Practitioner en Reikimaster, AuraTouch professioneel healer,  meditatieleraar, voedingsadviseur en paramedisch natuurgeneeskundige.

Reiki Practitioner

Reiki Practitioner opleiding

Reiki heeft veel te bieden, meer dan je denkt! Als Reiki Practitioner leer je de oude Japanse technieken, testen van blokkades, werken met ki en reiki en meer.

Word Meditatieleraar

Meditatie leraar opleiding
Word Professioneel Meditatieleraar en begeleider. Brede scholing, prachtige meditatietechnieken, overgedragen door uiterst ervaren meditatieleraren.

Opleiding AuraTouch

Opleiding Aurahealing

AuraTouch Energetisch Healer is een unieke opleiding. Aurahealing, chakrahealing en reading (AuraTouch technieken) zijn gewoon te leren. Er gaat een wereld voor je open!

Shin-Do Cursus

Shin-Do Cursus

Shin-Do brengt innerlijke kracht. Leer in de cursus hoe je die kunt gebruiken. Shin-Do is energie. We zijn energievelden in beweging…

Welkom

Het Nederlof Centrum / Reiki-Instituut
is al meer dan 2 decennia gespecialiseerd in heling en persoonlijke groei

Het centrum onderwijst de originele traditie van Reiki, de unieke AuraTouch opleiding en meer…

De oprichters zijn de schrijvers van het standaardwerk over Reiki, het bekende Complete Handboek Reiki en het Boek van Overvloed

Op deze site staat informatie over Reiki, over Shin-Do, Auratouch Energetisch healer en meer activiteiten

AuraTouch Energetisch Healer Opleiding

De AuraTouch Energetisch Healer opleiding opent de toegang naar healing, wijsheid en het pad van de ware healer. Aurahealing, Chakra healing en Aurareading kan je leren. Een opleiding die het mooiste en krachtigste in je wakker maakt!

Reiki

Reiki is een geweldige ervaring en je hebt er veel aan. Levenslang! Reiki is een prachtige en liefdevolle methode voor heling, innerlijke groei en welzijn. Voor jezelf en anderen om je heen. Schrijf je in op een van onze Reiki cursussen.

Nederlof Centrum

Kwaliteit in Spiritualiteit

Reiki | AuraTouch | Shin-Do | Meditatie | Bachbloesems | Aromatherapie | Voeding

Maak je keuze boven in het menu bij cursussen of opleidingen

Erkend KTNO – CRKBO – BATC – Reiki Ryoho – Reiki Alliance

Professioneel en degelijk

Een visie

Lichaam & Geest

Praktische opleidingen – Spiritueel ervaren

Voor persoonlijke groei en beroep