We hebben allemaal, gaan we vanuit, meegekregen wat de nieuwe maatregelen zijn die in ieder geval tot begin maart gaan duren. Heel in het kort komen die er op neer dat er ongeveer niets mag, behalve dat een deel van de kinderen naar school mag.

Het laatste nieuw
De maatregelen van de overheid zijn momenteel sturend hierin en binnen dat kader kijken we wat de beste keuzes zijn voor de deelnemers van de cursussen en opleidingen.
Onze eerste besluit is om – zoals het er nu uitziet – vanuit kwaliteitsoverwegingen de fysieke lessen niet te vervangen door webinars. Mocht het overheidsbeleid ons geen andere keuze laten, dan kunnen we daar altijd een andere afweging in maken.

Cursussen
Deze worden in principe verplaatst en waar we geen ruimte meer hadden in beschikbare data hebben we gekozen om een toekomstige cursus dan te laten vervallen, zodat er weer data beschikbaar kwamen voor de studenten die zich al ingeschreven hadden.

Opleidingen
De lessen die in de periode tot begin maart liggen worden doorgeschoven naar de eerstvolgende beschikbare datum. Opleidingen waar de interval tussen de lessen normaliter niet lang is en nu wel, krijgen waar mogelijk een extra webinar (extra omdat deze geen les vervangt).De meeste webinars zijn bedoeld als contact-moment waarin je je vragen kunt stellen over zaken waar je tegenaan bent gelopen, ervaringen n.a.v. eerdere lessen kunt delen en gewoon om contact te hebben op de manier die wel kan. Aan het einde van de opleiding komt er dan een lesdatum bij.

Nieuw lesdata voor studenten
De nieuwe aangepaste lesdata en een eventueel webinar ontvang je in een aparte e-mail, speciaal voor jouw cursus of opleiding.

Categorieën

Covid update 12 januari 2021

Maatregelen van de overheid per 12 januari 2021 Het kabinet heeft besloten om alsnog de contact-beperking te verlengen tot 09-02-2021.Alle bedrijven en instanties die niet strict noodzakelijk zijn qua dagelijkse behoeften moeten tijdelijk hun diensten opschorten. Het...

Verlichting – een prachtig bijproduct van elke opleiding

Verlichting Het begrip verlichting speelt al heel lang een grote rol in ons leven. Eerst prive, al meer dan 15 jaar voordat Nederlof Centrum ontstond. Daarna bij onze beweegredenen om Nederlof Centrum te beginnen 30 jaar geleden en nog steeds als motivatie voor het...

Website aangepast

Onze website is de laatste twee weken aangepast. Wat begon als een kleine aanpassing is uiteindelijk qua indeling en uiterlijk een stuk efficiënter geworden. Het topmenu is vervallen en geïntegreerd in het hoofdmenu. Als je iets zoekt: de hoofdmenu structuur is...