Als je telefonisch contact wilt met de administratie of een van de leraren dan is het natuurlijk handig om daarbij de tijden en voorkeursdagen te kunnen aangeven.

Dan kan nu op het formulier ‘bel-afspraak maken’.

(dit vindt je hier)

Daarbij kan je aangeven of je al student bent binnen een opleiding of dat je juist informatie wilt omdat je erover denkt de opleiding te gaan volgen.

Daarnaast kan je aangeven wat voor soort vraag het betreft (organisatorisch, over de lesstof, een bepaald oefening etc.) Dat is handig omdat Nederlof Centrum dan kan zorgen dat je door de juiste persoon wordt teruggebeld.

Categorieën

Website aangepast

Onze website is de laatste twee weken aangepast. Wat begon als een kleine aanpassing is uiteindelijk qua indeling en uiterlijk een stuk efficiënter geworden. Het topmenu is vervallen en geïntegreerd in het hoofdmenu. Als je iets zoekt: de hoofdmenu structuur is...

Nieuwsbrief mei 2020 – we gaan weer open

Nieuwsbrief mei 2020 Vanaf 1 juni fysiek open Hoe werkt dat, weer open Extra cursuszaal Waar is nog plek We gaan weer fysiek open Nederlof Centrum is de laatste maanden open gebleven, maar het was beperkt tot administratie, vragen, webinars verzorgen, lesdata plannen...