Nieuwe opleiding… Biologika Master Opleiding

Nieuwe opleiding… Biologika Master Opleiding

Met regelmaat krijgen we de vraag ‘wanneer komt er een nieuwe opleiding’. Nederlof Centrum geeft alleen opleidingen waar we zelf 101% achter staan, ervaring mee hebben en belangrijk vinden om te delen. Die hebben we, en wat voor een…

Biologika Master Opleiding

Biologika is de leer van de 5 biologische natuurwetten en is gebaseerd op intelligentie, op de logica van het leven. Bio staat voor het leven en Logica wil zeggen: de juiste opeenvolging van oorzaak en gevolg. Het heet ook wel De Nieuwe Medicina. Biologika, de Nieuwe Medicina, is een geheel nieuw leervak.

Wat is Biologika?

Biologika is logische en gedetailleerde informatie over hoe en waarom ziektes ontstaan. Alhoewel de opbouw van de kennis natuurwetenschappelijk van aard is, heb je geen voorkennis nodig (behalve normale basiskennis).
Het fundament van Biologika is de kennis dr. Hamer. De revolutionaire ontdekking van Dr. Hamer 35 jaar geleden beschrijft de werking van 5 biologische natuurwetten, natuurwetten die op een logische, intelligente, wetmatige manier het ontstaan van onze ziekteprocessen (veranderingen in ons lichaam en onze geest) ontcijferen.

Biologika is het blootleggen van de feitelijke oorzaak achter elke ziekte, elke klacht, fysiek en mentaal.
Biologika stelt je in staat de impact (oorzaak) te helen.

Voor het eerst in de geschiedenis worden de wetmatigheden en zinvolle doelen van ziektes onthuld. 

 

Uniek en alleen bij Nederlof Centrum

De Biologika Master Opleiding is uniek en kan je alleen bij ons volgen!

Meer weten

Wil je meer weten of een voorlichtingsvideo bekijken? Zie hier

P.S.: Het aantal plekken in de opleiding is beperkt…