Nieuwsbrief maart 2020 

Dit keer actueel nieuws over het coronavirus (covid-19). 

Het is een onderwerp dat speelt op dit moment. Zelfs mensen die het nieuws niet echt volgen zijn er van op de hoogte. Wat kan je zelf doen, wat niet en in hoeverre zijn er medicijnen. Over het laatste is er duidelijkheid; vandaag stond een grote kop in de kranten met ‘Coronamedicijn niet snel te verwachten’. Toch is er wel degelijk iets dat je kunt doen. 

Wat we je willen meegeven: je kunt dus wel iets doen!  Daar gaat deze nieuwsbrief over.  

Afhankelijk van je visie op bacteriologisch, viraal en persoonlijk vlak kun je de oplossing voor dit ‘nieuwe probleem’ zoeken op verschillende niveaus. 

Visie 1: Een virus maakt ziek als je uit balans bent

Een invalshoek is die van Biologika; een virus bestaat weliswaar als wat RNA in een eiwithuls, maar haalt zijn kracht grotendeels uit de angst en de impact van het nieuws (onder andere gebaseerd op de leer van Antoine Béchamp). 

Visie 2: Voeding en supplementen als medicijn

Voeding en supplementen is voor velen een eerste reactie. De medische (farmaceutische) sector in Nederland is er nog niet echt mee bezig maar zowel vanuit de USA als Azië komen heel interessante berichten over natuurlijke (beschikbare) middelen die uitstekend werken. Vanuit dit gezichtspunt brengen we je 2 artikelen. 

De visies bijten elkaar niet.

Gelukkig kan je beide in je leven integreren. Onderzoek ze, pas ze toe waar nodig en doe er je voordeel mee. 

Hieronder 3 korte introducties met elk een link naar de video of het betreffende artikel. We beginnen uiteraard met het bewustzijn van onze geest en daarna de supplementen. 

1) Biologika en het coronavirus

Biologika deelt hier hun bio-logische perceptie op het coronavirus en de hele gebeurtenis eromheen. Is dit virus echt zo gevaarlijk of is er iets anders aan de hand? Zijn de virussen de veroorzaker van besmettingen of juist het tegenovergestelde…? Doe je eigen onderzoek en leer de biologische natuurwetten zodat je uit de angst blijft.

 Link video:

https://youtu.be/4WkH2CM4c1I

2) Supplementen als medicijn bij het bestrijden van virale RNA-infecties.

(Covid-19 is een RNA gebaseerd coronavirus)Volgens een studie gepubliceerd in ‘Progress in Cardiovascular Disease’ heeft spirulina (en andere supplementen) een geweldig potentieel bij het bestrijden van virale RNA-infecties.

Link artikel:

3) Vitamine C om patiënten met het coronavirus (covid-19) te behandelen

Officieel heeft nederland en Europa geen medicijn tegen het coronavirus (covid-19). De overheid van Shanghai heeft echter veel patiënten zeer succesvol behandeld en heeft nu een standaard protocol gebaseerd op gebruik van alleen vitamine C.

Link artikel

https://www.nederlofcentrum.nl/vitamine-c-om-patienten-met-het-coronavirus-covid-19-te-behandelen/

Hou het licht

Humor, naar muziek luisteren én alcoholgebruik (met name rode wijn) zijn belangrijk voor je fysieke welbevinden. Het is namelijk een feit dat het immuunsysteem erdoor wordt versterkt”, aldus Dr. Jan Snel, gastonderzoeker aan de faculteit Psychologie van de Universiteit van Amsterdam.  

 In de tussentijd

Blijft gezond en relaxed en koester de momenten van ontspanning en liefde.  

Team Nederlof Centrum

Categorieën

Inloggen Nederlof Academie vernieuwd

Inloggen, uitloggen en beheer verbeterd Per 30 juni 2021 is de website van Nederlof Academie verbeterd qua inloggen en uitloggen. Deze informatie is alleen van toepassing voor de extra leeromgeving van een aantal opleidingen, waaronder de Meditatieleraar opleiding,...

We zijn open!

We zijn open! De cursussen en opleidingen zijn gewoon te volgen. Zowel het KTNO als Rijksoverheid en NRTO geven aan dat het kan en mag! Groepen Er is toestemming tot maximaal 30 personen. Nederlof Centrum heeft ervoor gekozen om de groepen een stuk kleiner te houden....

Verlichting – een prachtig bijproduct van elke opleiding

Verlichting Het begrip verlichting speelt al heel lang een grote rol in ons leven. Eerst prive, al meer dan 15 jaar voordat Nederlof Centrum ontstond. Daarna bij onze beweegredenen om Nederlof Centrum te beginnen 30 jaar geleden en nog steeds als motivatie voor het...