NIEUWSBRIEF NAZOMER 2011

Cursus ‘Overvloed’ in 2012 laatste keer…
De cursus overvloed geven we nu al jaren. Ontstaan tijdens het schrijven van het boek ‘Boek van Overvloed’ is de workshop sindsdien jarenlang gegeven, en nu komt de laatste er aan… 26 februari 2012 is voorlopig de laatste keer.

Complete Handboek Reiki als eBook.
Ook bij het Nederlof Centrum verandert veel, en dat betreft ook onze boeken.
Er is zojuist en nieuwe druk uitgekomen van het Complete Handboek Reiki en het is nu verkrijgbaar als eBook.
De Ebook (electronisch boek) versie is er voor de Nook (een merk eBook-reader) en voor de iPad (iPad alleen via de USA store). Op www.nederlofcentrum.nl bij ‘boeken’ kan je alles vinden.

Reiki Practitioner opleiding
Deze is uitgegroeid tot een volwaardige jaar-opleiding (beroepsopleiding!) en start nu 3 keer per jaar.
Hiermee is deze ook erkend (geaccrediteerd) als deel van een Paramedisch natuurgeneeskundige traject.
Als je eerder de 3-daagse training hebt gevolgd, krijg je volledige vrijstelling van blok 1 en als je je dan opgeeft wordt je alleen ingeschreven voor de aanvullende 5-dagen. (en lagere kosten uiteraard)
Noot:
Omdat de opleiding nu heel uitgebreid is, voldoet deze geheel als voortraject voor de Reikimaster opleiding en kan je de kosten dan in mindering brengen.

Nederlof Centrum is CRKBO erkend (Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs)
We zijn nu sinds meer dan een jaar een erkend onderwijs-instituut.
Het is sinds ruim anderhalf jaar verplicht om een erkend instituut te zijn en ingeschreven in het CRKBO register om studenten in de gelegenheid te stellen de cursus/opleiding kosten af te trekken van de belasting.

Nederlof Centrum lid van Nederlandse Raad Training en Onderwijs (NRTO)
We zijn lid van de NRTO en daarmee ook automatisch lid van de Geschillencommissie.
We zijn best trots op deze unieke combinatie.

Opleidingen (alle) erkend en geaccrediteerd door het KTNO
Om het voor studenten makkelijker te maken om eventueel door te gaan voor Paramedisch Natuurgeneeskundige zijn al onze beroepsopleidingen geaccrediteerd bij het KTNO. Dit is zonder veel tam-tam gebeurd, en nu al bijna twee jaar het geval.

Boek Overvloed herdruk
Het blijft nog steeds goed gelezen en er is dit jaar weer een herdruk verschenen.

Aurahealing Opleiding – start januari 2012
Dez aankondiging komt voor sommigen misschien te laat; in januari 2012 start de opleiding tot professioneel Aurahealer weer, met als enig nadeel dat er nog maar een paar plekken beschikbaar zijn.

Opleiding tot Meditatieleraar – start oktober 2011
In oktober start de opleiding Professioneel Meditatieleraar weer. Onder leiding van Bernard Samson en Stephanie Kowalczyk werk je aan jezelf, leer je werken met vele technieken en leer je jouw eigen traject samen te stellen en te presenteren.
Deze opleiding duurt bijna 2 jaar en er zijn nog een paar plekken beschikbaar.

Website Aurahealers.nl vernieuwd
Dit is de plek waar je de erkende (afgestudeerde) AuraTouch aurahealers kunt vinden. Op naam of op postcode. De site is geheel vernieuwd, overzichtelijker, sneller, en vanaf nu zijn de aurahealers ook vindbaar op de aparte pagina’s voor iPhone en/of iPad.

Alle brochures (opleidingen) zijn vernieuwd.
Na ale erkenningen, positieve wijzigingen en door een nieuwe ‘stijl is alles nu opnieuw op de site gezet.
Ja kunt de brochures downloaden bij ‘opleidingen’.

Nieuwe cursus voor iedereen en als speciale nascholing voor therapeuten en natuurgeneeskundigen
Een overgroot deel van de mensen krijgt op een onoplettend moment een diagnose, van zichzelf of een arts, met de woorden ‘cholesterol te hoog of teveel triglyceriden in het bloed’. Menigeen denkt dan ‘maar ik sport toch, zo veel ben ik toch niet aangekomen, of zo vet eet ik toch niet, en ik drink al nauwelijks’. Het geheim van deze workshop is dat het daar nauwelijks iets mee te maken heeft.
Ja, beweging op zijn tijd is natuurlijk belangrijk maar verder kan je met behoud van een wijntje, lekker eten, een kopje koffie op zijn tijd en zelfs (voor de niet vegetariërs) een garnaal of stukje (gezond) vlees en vis gewoon gezond leven… Het geheim is dat het daar niets mee te maken heeft. Medicijn als geheim wapen, als medicijn. En dit keer om te zorgen dat je cholesterol en triglyceriden goed worden of blijven, bij jezelf of je partner, ouders en vrienden.
Twee versies:
Er is een voor iedereen toegankelijke versie, duur een dag, en een versie voor therapeuten natuurgeneeskundigen, duur 1,5 dag.
Informatie: www.nederlofcentrum.nl bij ‘cursussen’.
Aanrader: deze cursus werkt! (dat weten we uit zeer goede bron)

De App ‘Reiki & Timer’ is geheel vernieuwd.
Nieuwe lay-out, nieuwe nieuwsafdeling, aangeven van organen e.d. bij elke behandelpositie, betere timer en nu niet alleen voor iPhone of iPod touch, maar ook 100% geschikt voor de iPad. Nu is versie 2.0 ingeleverd en binnen enkele weken beschikbaar. (als je de App al gekocht had krijg je automatisch een melding voor de gratis update, als je de App nu koopt ook)
Als je niet weet hoe en wat:
https://www.nederlofcentrum.nl/appleapps-iphone.html

Leukere nieuwsafdeling
Het Nederlof centrum heeft sinds enige tijd een nieuws-feed zoals dat heet, leesbaar voor iedereen. Deze is nu geheel vernieuwd en heeft een nieuw adres gekregen.
Op de website www.nederlofcentrum.nl bij ‘nieuws’ staat een overzicht van recent nieuws, of alle nieuws.
Rechtstreeks: http://nederlofcentrum.wordpress.com/
Het bevat ‘Nederlof’ nieuws zoals deze nieuwsbrief, maar vooral ook veel wetenswaardigheden over gezondheid, beauty, voeding, supplementen en meer.

Een heleboel nieuws in een enkele nieuwsbrief.
We wensen je een mooie en fijne nazomer!

Een Lieve groet,
Bas Buis & Sunny Nederlof.
Nederlof Centrum / Reiki-Instituut

Categorieën

Inloggen Nederlof Academie vernieuwd

Inloggen, uitloggen en beheer verbeterd Per 30 juni 2021 is de website van Nederlof Academie verbeterd qua inloggen en uitloggen. Deze informatie is alleen van toepassing voor de extra leeromgeving van een aantal opleidingen, waaronder de Meditatieleraar opleiding,...

We zijn open!

We zijn open! De cursussen en opleidingen zijn gewoon te volgen. Zowel het KTNO als Rijksoverheid en NRTO geven aan dat het kan en mag! Groepen Er is toestemming tot maximaal 30 personen. Nederlof Centrum heeft ervoor gekozen om de groepen een stuk kleiner te houden....

Verlichting – een prachtig bijproduct van elke opleiding

Verlichting Het begrip verlichting speelt al heel lang een grote rol in ons leven. Eerst prive, al meer dan 15 jaar voordat Nederlof Centrum ontstond. Daarna bij onze beweegredenen om Nederlof Centrum te beginnen 30 jaar geleden en nog steeds als motivatie voor het...