augustus-2013 kop
Medio september start het opleidingsseizoen weer.
De zomer is een moment van ontspanning en reflectie, om op te laden, oude zaken achter je laten en nieuwe ideeën op te doen.
Onze agenda geeft je gereedschappen voor beide en meer; oud, nieuw, reflectie, en dan weer verder. Energetisch gezuiverd en vol nieuwe inspiratie. En hoe mooi is het om anderen tijdens en na een opleiding te assisteren in hun groei en inspiratie!

– Opleidingen
– Cursussen
– Algemeen nieuws

De opleidingen die starten:
Voedingsmodule HBO
Het spijsverteringsstelsel, disbalans en balans, het bloedgroep dieet, de Veda’s, de herkenning van voeding gerelateerde klachten en het geven van klacht-gerelateerde oplossingen, zowel qua voeding als supplementen. Naast de theorie ook handige schema’s om het praktijkgericht toe te passen.
De Voedingsmodule start weer op 17 september 2013 (deze is echter vol of bijna vol, moet je wel heel snel zijn…)

Meditatie lerarenopleiding
De 2 jarige meditatieopleiding gaat weer beginnen. Een professionele leraren opleiding voor mediteren in vele werkvormen, lichaamswerk, aandachtsgericht werken, client- en groepsgericht leren werken en leren lesgeven. De gebruikte technieken komen o.a. uit Mindfulness, Hartcoherentie meditatie, Vipassana en algeheel lichaamswerk.
26 oktober 2013 is de eerste lesdag. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar!

Aurahealing opleiding
De bekende Professional Aurahealer opleiding van Nederlof Centrum.
In het auraveld werken, verstoringen traceren en in kaart brengen, schoonmaken, kleuren herstellen, chakra’s repareren, sjamanistische technieken, adviseren, energieën verwijderen, 2 jaar lang met energie werken, zelf ervaren en echt een healer worden op professioneel niveau. In januari 2014 start de opleiding professional Aurahealer weer.

Reiki Practitioner opleiding
Als Reiki 1 en Reiki 2 hebt behaald, je merkt dat Reiki je veel doet en voelt dat je het meer wilt integreren in je leven en eventueel zelfs uitdragen, Is de opleiding Reiki Practitioner een mooi en sterk vervolg.
Een jaar lang (3 blokken) technieken en kennis vergroten en jezelf als reiki-healer ontwikkelen. De oude Japanse technieken, de principes, leren testen op blokkades (en deze verhelpen natuurlijk…) en nog veel meer. Voorwaarde: de laatste graad (reiki 2) middels de normen van Reiki Ryoho / Reiki Alliance behaald hebben. (als dat niet zo is of je twijfelt kan je contact opnemen, er is een bijscholings-traject)
Startdatum: 11 oktober 2013.

Shin-Do Leraar
Er komen met grote regelmaat vragen over de mogelijkheid zelf leraar te worden in Shin-Do; Dat kan nu!
Alle Shin-Do leraren die er zijn in Nederland en daarbuiten zijn opgeleid op het Nederlof Centrum en de opleiding start nu weer.
De opleiding geeft verdieping in de Shin-Do technieken en na certificering kan je les geven in Shin-Do.
Vooropleiding: eerder de Shin-Do cursus gevolgd hebben, een mensen beroep of ‘mensen’ opleiding (therapeut, healer, leraar, politiek etc.)
Kosten: 3950,- (vrij van btw en kan in termijnen) Let op: dit is een unieke gelegenheid.
Startdatum: 17 januari 2014

Informatie:

  • Informatie kan je steeds in PDF vorm vinden op onze website (of aanvragen op papier)

Aanmelden:
www.nederlofcentrum.nl
of www.hbo-therapeut.nl

Cursussen:
Reiki 1
De eerste reiki-cursus (augustus) is helaas al vol, september nog een of twee plekken maar ook in oktober en november zijn er cursussen.

Reiki 2
Als je verder wilt, meer reiki-kracht, op afstand sturen en aan je blokkades werken… dan is reiki 2 een mooi pad van het diepere weten en een krachtige initiatie.

Reiki 2 vervolg
Voor degenen die het vervolg nog niet hebben bijgewoond: meld je aan, het is nuttig en het is kosteloos (voor onze eigen studenten)!
De eerstvolgende vervolg middag / herhaling is op 4 oktober.

Shin-Do
Nuttig, inzicht gevend, krachtig en verwonderend ; een goed begin van het seizoen. in Ki staan, weten wanneer en waarom je energie verliest, energetisch sterker zijn. Shin-Do leert je ook wie je bent, wat je thema’s zijn en hoe je duidelijker en krachtiger kunt communiceren.

Meditatie, de cursus
Daarnaast natuurlijk de meditatie 2-daagse. 2 dagen lang technieken leren, toepassen, ondergaan, verdiepen en ook het leren doorgeven in eigen kring of in de praktijk.
Onder begeleiding van twee heel ervaren leraren, Stephanie Kowalczyk en Bernard Samson
Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Algemeen nieuws:
Stimulering studiekosten
De belastingdienst heeft de aftrekbaarheid van studiekosten iets aangepast, en voor de meesten iets verbeterd. De drempel is gehalveerd en computers e.d. gebruikt voor studie mogen onder bepaalde voorwaarden in mindering worden gebracht!
Voor meer informatie: www.nederlofcentrum.nl bij ‘vragen’ en ‘aftrekbaarheid’.

Tot slot wensen we je graag een mooi seizoen vol groei en verdieping!

Sunny Nederlof & Bas Buis
Nederlof Centrum
www.nederlofcentrum.nl

Je kunt deze nieuwsbrief ook downloaden als PDF
(met een mooiere lay-out)

augustus-2013.pdf

Categorieën

We zijn open!

We zijn open! De cursussen en opleidingen zijn gewoon te volgen. Zowel het KTNO als Rijksoverheid en NRTO geven aan dat het kan en mag! Groepen Er is toestemming tot maximaal 30 personen. Nederlof Centrum heeft ervoor gekozen om de groepen een stuk kleiner te houden....

Verlichting – een prachtig bijproduct van elke opleiding

Verlichting Het begrip verlichting speelt al heel lang een grote rol in ons leven. Eerst prive, al meer dan 15 jaar voordat Nederlof Centrum ontstond. Daarna bij onze beweegredenen om Nederlof Centrum te beginnen 30 jaar geleden en nog steeds als motivatie voor het...

Website aangepast

Onze website is de laatste twee weken aangepast. Wat begon als een kleine aanpassing is uiteindelijk qua indeling en uiterlijk een stuk efficiënter geworden. Het topmenu is vervallen en geïntegreerd in het hoofdmenu. Als je iets zoekt: de hoofdmenu structuur is...