Nieuws zomer 2015

Natuurlijke bescherming tegen de zon

Het is zomer en dat betekent voor velen ook zon. Nu is dat zowel fijn als gezond, met mate…een gevoel van welbehagen is een voordeel, vitamine D is een product van zonlicht op de huid en er zijn nog vele andere positieve interacties. Maar het nadeel is het verbranden van de huid, ontstekingsreacties en in uiterste vorm huidkanker. Natuurlijk kan je een zonnebrand creme gebruiken maar dat heeft ook nadelen. De chemicaliën er in worden vreemd genoeg toch deels opgenomen door het menselijk lichaam en de bescherming is nooit optimaal. Er is een alternatief of op z’n minst gezonde aanvulling!
Dat is Astaxanthin. Dat klinkt scheikundiger dan het is. De stof zit van nature al in je lichaam en zit ook in veel dieren, algen en planten.
Astaxanthin is net als bijvoorbeeld wortelen lid van de carotenoïde familie wat een groep is van natuurlijke stoffen die in planten voorkomen, ook om bestand te zijn tegen de zon. Astaxanthin komt ook voor in de vele dieren die leven op planten en algen zoals zalm of garnalen, maar ook flamingos. Het mooie van deze stof is dat het op totaal natuurlijke wijze beschermd tegen zonlicht en met name de schadelijke effecten daarvan (zoals ultraviolet en infrarood). De meeste mensen hebben echter onvoldoende van deze stof in hun lichaam om te beschermen tegen de zon.
Als je op vakantie gaat naar een land waar veel zeevruchten worden gegeten (en je hebt geen principiële bezwaren) helpt het eten van bijvoorbeeld garnalen of zalm heel goed. Maar een supplement gaat veel sneller. Als je elke dag 4 tot 6 mg neemt heb je in ongeveer twee weken een voldoende bescherming opgebouwd om met mate van de zon te kunnen genieten.
P.S.:
Omdat het zomer is belichten we hier vooral de effecten tegen zonlicht, maar het is een natuurlijk anti-oxidant die nog veel meer positieve effecten heeft! Het werkt in op ogen, bloedvaten, spieren, huid, hersenen, gewrichten, hart, lever, alvleesklier, nieren en helpt bij het tegengaan van verouderingsprocessen door oxidatieve stress. Tevens ondersteunt en reguleert astaxanthine de werking van het immuunsysteem en van cholesterol.

De info mappen zijn terug

We dachten dat een algemene studiegids de oude informatie-mappen zou kunnen vervangen. Er blijkt echter wel degelijk behoefte te zijn aan een map met de meest up-to-date informatie van en over een opleiding, gebundeld om thuis door te nemen. Ze zijn dan ook weer terug. Zowel op papier als digitaal als download.  klik hier!
P.S. Onze secretaresse is op vakantie, dus we hopen dat je de mappen hier zelf kunt downloaden. (over twee weken is de secretaresse er weer en kan je ook de papieren versies opvragen via de site)

Nieuwe website AuraTouch healing

De website van Nederlof Centrum ken je vast al, maar er is nu een geheel nieuwe website speciaal voor de AuraTouch opleiding. Omdat deze opleiding een prominente plaats heeft gekregen in de wereld van healing en met name als degelijke opleiding daarin, komt dat nu ook terug in een aparte website, met een eigen stijl. De nieuwe site kan je hier vinden: www.auratouch.nl.

Nieuw opleiding seizoen

Na de zomer starten weer drie opleidingen!
  • De AuraTouch healers opleiding
  • Meditatie leraar opleiding
  • en de Professional Voedingsmodule

Heerlijke zomer

Verder wensen we je heerlijke zomer maanden toe!

Nederlof Centrum

Bas Buis & Sunny Nederlof

 

 

Categorieën

Inloggen Nederlof Academie vernieuwd

Inloggen, uitloggen en beheer verbeterd Per 30 juni 2021 is de website van Nederlof Academie verbeterd qua inloggen en uitloggen. Deze informatie is alleen van toepassing voor de extra leeromgeving van een aantal opleidingen, waaronder de Meditatieleraar opleiding,...

We zijn open!

We zijn open! De cursussen en opleidingen zijn gewoon te volgen. Zowel het KTNO als Rijksoverheid en NRTO geven aan dat het kan en mag! Groepen Er is toestemming tot maximaal 30 personen. Nederlof Centrum heeft ervoor gekozen om de groepen een stuk kleiner te houden....

Verlichting – een prachtig bijproduct van elke opleiding

Verlichting Het begrip verlichting speelt al heel lang een grote rol in ons leven. Eerst prive, al meer dan 15 jaar voordat Nederlof Centrum ontstond. Daarna bij onze beweegredenen om Nederlof Centrum te beginnen 30 jaar geleden en nog steeds als motivatie voor het...