Nederlof Centrum Nieuws – Zomer 2019

Er is ook nu weer mooi nieuws!

 • De nieuwe Biologika Master opleiding
 • Voedingsmodule in verlaagd in tarief (en waarom)
 • Opleidingen erkend door de C.A.T. 
 • Paramedische Opleidingen hebben meer studie-punten (en goedkoper)
 • De studiepunten worden nu ook aangegeven in ECTS
 • En als laatste een leuk artikel over de Energie commissaris en Overvloed

 

Nieuwe opleiding… de Biologika Master Opleiding

Met regelmaat krijgen we de vraag ‘wanneer komt er een nieuwe opleiding’. Nederlof Centrum geeft alleen opleidingen waar we zelf 100% achter staan, ervaring mee hebben en belangrijk vinden om te delen. Die hebben we, en wat voor een…

Biologika Master Opleiding

Biologika is de leer van de 5 biologische natuurwetten en is gebaseerd op de intelligentie, de logica van het leven. Bio staat voor het leven en Logica wil zeggen: de juiste opeenvolging van oorzaak en gevolg. Het heet ook wel De Nieuwe Medicina. Biologika, de Nieuwe Medicina, is een geheel nieuw leervak.

Wat is Biologika?

Biologika is gedetailleerde informatie over hoe en waarom ziektes ontstaan. Alhoewel de opbouw van de kennis natuurwetenschappelijk van aard is, heb je geen voorkennis nodig.

Het fundament van Biologika is de kennis van dr. Hamer. De revolutionaire ontdekking van Dr. Hamer beschrijft de werking van 5 biologische natuurwetten, natuurwetten die op een logische, intelligente, wetmatige manier het ontstaan van onze ziekteprocessen (veranderingen in ons lichaam en onze geest) ontcijferen.

Voor wie

De Biologika Master Opleiding is een heel uitgebreide opleiding voor iedereen. Of je de opleiding tot Biologika master nu geheel voor jezelf volgt, om je naasten bij te staan in hun helingsproces of dat je therapeut, coach of healer bent;  als je interesse hebt in de oorzaak van ziektes en het genezen daarvan is dit een uiterst waardevolle opleiding. Biologika is een andere manier van denken, gebaseerd op nieuwe kennis, met prachtige resultaten.

Alles krijgt zinvolheid en je zult na deze opleiding echt versteld staan van de prachtige en oneindige intelligentie van je lichaam, van je ziel, de psyche en elk ziekteproces. Het lichaam maakt geen fouten, alles gebeurt met een bio-logische reden! De basisangst van velen voor ziektes, kanker, besmettingen zullen afnemen en je zult nooit meer op dezelfde manier naar ziekteprocessen kijken.

Biologika is het blootleggen van de feitelijke oorzaak achter elke ziekte, elke klacht, fysiek en mentaal.
Biologika stelt je in staat de impact (oorzaak) te helen. 
Voor het eerst in de geschiedenis worden de wetmatigheden en zinvolle doelen van ziektes onthuld. 

Deze unieke opleiding alleen bij Nederlof Centrum

 • De Biologika Master Opleiding is uniek en kan je alleen bij ons volgen!
 • De opleiding is geaccrediteerd als HBO module bij het KTNO
 • Het aantal plekken in de opleiding is beperkt…

Meer weten

www.nederlofcentrum.nl/biologika-master-opleiding-training

Video’s bekijken

www.nederlofcentrum.nl/biologika-master-opleiding-training/extra-informatie/

Ervaringen lezen (geeft veel inzicht)

www.nederlofcentrum.nl/biologika-master-opleiding-training/casus/ 

 

Opleidingen erkend als vakopleiding door C.A.T.

Onze (paramedische) complete therapeutische opleidingen zijn al vanaf het begin door het KTNO geaccrediteerd als HBO niveau beroeps(vak)leiding. Dat betrof tot op heden voornamelijk de therapeuten beroepsorganisatie BATC.

Alle complete therapeutische opleidingen zijn per heden ook geaccrediteerd als vakopleiding voor de therapeuten beroepsorganisatie CAT.

 • CAT wil zeggen Complementair Aanvullende Therapeuten.

Zij kennen aansluitingen op meerdere niveau’s en hanteren 2 registers; een register zonder vergoedingen zorgverzekeraars en een register met vergoedingen.

 • Met vergoedingen: Complementair Aanvullende Therapeuten
 • Zonder vergoedingen: Collectief Alternatieve Therapeuten

De betreffende complete paramedische opleidingen zijn alle 4 geaccrediteerd voor het eerste register, dus met vergoedingen door de zorgverzekeraars.

 

Voedingsmodule tarief verlaagd

Tot eind 2018 bestond de voedingsmodule uit:

 • de voedingsmodule
 • inschrijving paramedisch traject

Losgekoppeld en goedkoper geworden

 • Deze twee onderdelen zijn nu losgekoppeld en kun je apart volgen. Zodoende konden we het tarief omlaag brengen.
 • De reden is dat er ook studenten zijn die zich graag voor voeding willen inschrijven maar verder het paramedisch traject niet volgen of dit pas later willen doen. Nu kan de student zelf kiezen wat deze wel of niet wil volgen.
 • Het tarief was eerst € 1145,- en nu € 945,-
 • De betaling van de voedingsmodule kan nog steeds in delen.

Let op: als je al eerder de voedingsmodule bij Nederlof Centrum hebt gevolgd (vóór 2019) heb je recht op een korting van € 200,- op de inschrijving Paramedisch traject.

P.S. er is nog plek, zie: voedingsmodule

 

Meer studie-punten en ECTS

Alle geaccrediteerde opleidingen van Nederlof Centrum hebben nu meer studie-punten dan voorheen.

De opleidingen zijn qua studiebelasting niet zwaarder geworden maar qua regels van het KTNO en de ECTS zijn de berekeningen nu anders. In dit geval ten gunste van de student.

Wat heb je hier aan als student?

Bij sommige opleidingen had je extra module nodig zoals de casusmodule om voldoende studie-uren te hebben om in aanmerking te komen voor certificering als Paramedisch Natuurgeneeskundige. Dat is nu niet meer nodig. 

(Als je nu misschien denkt dat je de casus voor niets hebt afgerond… de vervanging ervan is nu de scriptiemodule)

Minder kosten

Al met al zijn de studiekosten (gemiddeld) 200,- lager dan voorheen.

ECTS

Daarnaast bevatten alle studie verklaringen nu de studiebelasting in studie-uren en het equivalent in ECTS (European Credit Transfer System). Alhoewel er een formule is om die te berekenen, kregen we steeds vaker de vraag of we konden aangeven hoeveel ECTS een opleiding of module was. Dat is nu aangepast.

Nieuwe verklaring?

Mocht je al een uren-verklaring hebben en een nieuwe nodig hebben naar aanleiding van dit nieuws, stuur dan een berichtje naar het kantoor (kantoor@nederlofcentrum.nl). Dan ontvang je binnen een week een nieuwe verklaring met de bijgewerkte studie-uren en ECTS.

Meer weten?

Bij Paramedisch Traject kun je alle details (per specialisatie zoals Auratouch, Meditatieleraar of Reiki) vinden.

 

Energie commissaris en Overvloed

Ruud Kornstra, de Nederlandse energie commissaris heeft het boek van Overvloed genoemd als één van zijn inspiratiebronnen.

De link naar het artikel op de site:

https://www.nederlofcentrum.nl/energie-commissaris-en-overvloed/

 

Heerlijke zomer!

We wensen je een fijne en ontspannen zomer toe.

Namens het Nederlof Centrum team.

Download

Download nieuwsbrief als PDF: klik

 

Categorieën

We zijn open!

We zijn open! De cursussen en opleidingen zijn gewoon te volgen. Zowel het KTNO als Rijksoverheid en NRTO geven aan dat het kan en mag! Groepen Er is toestemming tot maximaal 30 personen. Nederlof Centrum heeft ervoor gekozen om de groepen een stuk kleiner te houden....

Verlichting – een prachtig bijproduct van elke opleiding

Verlichting Het begrip verlichting speelt al heel lang een grote rol in ons leven. Eerst prive, al meer dan 15 jaar voordat Nederlof Centrum ontstond. Daarna bij onze beweegredenen om Nederlof Centrum te beginnen 30 jaar geleden en nog steeds als motivatie voor het...

Website aangepast

Onze website is de laatste twee weken aangepast. Wat begon als een kleine aanpassing is uiteindelijk qua indeling en uiterlijk een stuk efficiënter geworden. Het topmenu is vervallen en geïntegreerd in het hoofdmenu. Als je iets zoekt: de hoofdmenu structuur is...