Een team van professionals

klik op de foto voor meer informatie

Sunny Nederlof

Vennoot Nederlof Centrum
Sunny Nederlof is al sinds de 70’er jaren bezig met spiritualiteit, sinds de 80’er jaren echt actief op het gebied van bodywork, bio-energetica en natuurgeneeskunde en spiritualiteit.

Bas Buis

Vennoot Nederlof Centrum
Bas Buis is vanaf de 80’er jaren actief in de wereld van communicatie en bewoog zich steeds meer richting het metafysische niveau, de werking van energie en energievelden.

Diana Muller

Vennoot Nederlof Centrum
Diana Muller is het deel van Nederlof centrum die het kantoor bezield. Die kunst van het zijn beheerst zij volledig. Inschrijvingen, bevestigingen, overleg en de financiën brengen je in contact met haar.

Nancy Pistolozzi

Nancy is een lerares die vanuit een innerlijke rust, op ontspannen wijze, inspirerend les geeft en in healing haar ‘thuis’ gevonden heeft. Zij is geïnitieerd in de traditie van de lijn van de grandmasters binnen de originele Reiki methode, lid van en erkend door Reiki Ryoho.

Leonieke Blaes-Pool

Leonieke bestrijkt een ruim gebied; van de psyche van de mens tot de karakterstructuren, het auraveld en alles daartussen.  Werkzaam als leraar AuraTouch bij Nederlof Centrum.

 

Sonja Tobé

Sonja is een enthousiaste en meeslepende docent. Haar doel is om de cursisten de wereld van de aromatherapie te laten ontdekken en ervaren en er zelf mee aan de slag te gaan. Docent Aromatherapie op Nederlof Centrum.

Anna Kruyswijk

Huisarts, nu leraar, voeding-deskundige en inspirator. Anna heeft jarenlang een huisartsenpraktijk gehad en zich gespecialiseerd in voeding en supplementen. Studenten zijn blij met haar manier van lesgeven, haar kennis, en haar helderheid.

 

Juan Carlos Toriz

Leraar van de opleiding tot professioneel meditatieleraar. Meditatie & muziek, een mix van Mexican soul met Nederlandse polderspirit.

Gerjan Schoemaker meditatie leraar meditatieleraar opleiding

Gerjan Schoemaker

Authentiek en inspirerend.
Ervaren docent in meditatietechnieken, integer, gedreven.
Werkzaam als docent meditatieopleiding.
Ria Tjon A San docent meditatieleraar opleiding

Ria Tjon A San

Mystiek en verbonden. Ria Tjon A San is een lerares die in staat is het mystieke en aardse te verbinden en over te dragen. Ook werkzaam als trainer en coach. Werkzaam als gastdocent meditatieopleiding.

 

Digna Tjon A San

Analytisch en creatief, gespecialiseerd in healing en self-empowerment. Zij is de de synthese tussen het maatschappelijke en spiritualiteit. Werkzaam als inhaaldocent Aurahealing.

 

Inge Sieben

Leraar van de opleiding Auratouch Energetisch Healer. Enthousiasme vanuit een degelijk fundament, spirit en praktijk in balans.

Naoual Chawkat

Leraar en inhaal lerares van de opleiding Auratouch Energetisch Healer. Verbondenheid, energetische connectie en heldere communicatie.

Victor Kammeraat

Leraar, inspirator Overvloed. Een mensenman met Engels bloed en een echte ‘go for it’ vol glas mentaliteit.

Martine de Koning

Docent bij de opleiding AuraTouch Energetisch Healer, waarin zij haar passie voor opleiden combineert met haar talent voor de spirituele wereld.

Enikö Papp

Docente van de opleiding tot Master in Biologika. Helder… van impact naar inzicht, van kennis naar heling.

Margreet Gabel-Marcus

Docente van de Meditatieleraar opleiding. Focus en Mindful, openheid en verbinding is haar stijl.

Raymond Nijholt

Spontaan, energiek, positief en vervult van het belang van healing en innerlijke groei.