Opleidingen

Het centrum is een geregistreerd onderwijs instituut (CRKBO), en aangesloten bij het KTNO, Reiki Ryoho en de internationale Reiki Alliance.

Over Nederlof CentrumAanmelden
Aurahealing Opleiding

Aurahealing Opleiding

AuraTouch Energetisch Healer is een unieke opleiding. Aurahealing, chakrahealing en reading (de AuraTouch technieken) zijn gewoon te leren. Er gaat een wereld voor je open! Deze Aurahealing opleiding is uniek in zijn soort en stelt de deelnemer in staat om in 2 jaar tijd een professioneel healer te zijn.

Lees meer
Meditatieleraar Opleiding

Meditatieleraar Opleiding

Word Professioneel Meditatieleraar en begeleider. Brede scholing, prachtige meditatietechnieken, overgedragen door uiterst ervaren meditatieleraren. Naast dat je wordt opgeleid tot meditatieleraar is deze opleiding ook een spirituele transformatie als het gaat om je eigen proces.

Lees meer
Reiki Practitioner

Reiki Practitioner

Na het behalen van reiki 1 en 2 is de opleiding Practitioner bedoeld voor een ieder die zichzelf verder wil ontwikkelen in Reiki, in healing en zelfheling op professioneel niveau. Dat maakt de opleiding heel geschikt voor persoonlijke groei en eigen praktijk.

Lees meer
Voedingsmodule

Voedingsmodule

Voeding als medicijn; lekker en gezond eten gaat gewoon samen. Een module op hoog niveau waar je wat aan hebt voor je praktijk – en jezelf natuurlijk (onderdeel paramedisch traject)

Lees meer
Module Praktijkvoering

Module Praktijkvoering

Deze module praktijkvoering leert je precies dat wat je nodig hebt om praktisch en succesvol je praktijk op te zetten. Zowel voor een behandelpraktijk als een cursuspraktijk.

Lees meer
Reiki Master

Reiki Master

Een combinatie van energetische overdracht en kennis… contact met een unieke spirituele lijn die je na de opleiding zelf doorgeeft aan jouw studenten.

Lees meer
Opleiding Medisch

Opleiding Medisch

De beroepsopleidingen van het Nederlof Centrum in Amsterdam hebben alle een KTNO accreditatie. Dat wil zeggen dat ze aangevuld met voeding en medische basiskennis recht geven op certificering als Paramedisch Natuurgeneeskundige.

Lees meer
Shin-Do Master

Shin-Do Master

Als je toe bent aan je volgende stap, is Shin-Do master misschien wat voor jou. Verdieping, persoonlijke groei, echt leren hoe je een Shin-Do cursus geeft en anderen begeleidt. De opleiding start dit jaar in romantisch Denia, Spanje.

Lees meer
Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut

Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut

Onze beroepsopleidingen zijn geaccrediteerd op HBO niveau, wat wil zeggen dat deze qua studie-uren en modules voorbereid zijn op het afsluitende Paramedische traject (voeding en medische basiskennis) om gecertificeerd te zijn als Paramedisch Natuurgeneeskundige.

Lees meer

Pin It on Pinterest