Opleidingen

Het centrum is een geregistreerd onderwijs instituut (CRKBO), en aangesloten bij het KTNO, Reiki Ryoho en de internationale Reiki Alliance.

Over Nederlof CentrumAanmelden
Meditatieleraar Opleiding

Meditatieleraar Opleiding

Word Professioneel Meditatieleraar/ begeleider op HBO niveau. Brede scholing, prachtige meditatietechnieken, overgedragen door uiterst ervaren meditatieleraren. Naast dat je wordt opgeleid tot meditatieleraar is deze opleiding ook een spirituele transformatie als het gaat om je eigen proces.

Lees meer
Aurahealing Opleiding

Aurahealing Opleiding

AuraTouch Energetisch Healer is een unieke opleiding. Aurahealing, chakrahealing en reading zijn namelijk gewoon te leren. De opleiding is heel praktisch; er gaat een wereld voor je open! Deze Aurahealing opleiding is uniek in zijn soort en stelt de deelnemer in staat om in 2 jaar tijd een professioneel all-round healer te zijn.

Lees meer
Reiki Practitioner – therapeut

Reiki Practitioner – therapeut

De opleiding Reiki Practitioner is ideaal om jezelf na Reiki 1 en 2 verder te ontwikkelen in Reiki, in healing op professioneel niveau. Dat maakt de opleiding heel geschikt voor persoonlijke groei en de eigen praktijk. Je bent dan echt Reiki Therapeut. De opleiding is geaccrediteerd door Reiki Ryoho.

Lees meer
Orthomoleculair Voedingsadviseur

Orthomoleculair Voedingsadviseur

Orthomoleculaire Voedingsmodules op HBO niveau. Voeding is de basis van onze gezondheid. Een module op hoog niveau, met een certificering als Orthomoleculair Voedingsadviseur

Lees meer
Shin-Do Master

Shin-Do Master

Als je toe bent aan je volgende stap, is Shin-Do master misschien wat voor jou. Verdieping, persoonlijke groei, echt leren hoe je een Shin-Do cursus geeft en anderen begeleidt. De opleiding start dit jaar in romantisch Denia, Spanje.

Lees meer
Reiki Master

Reiki Master

Het pad van Reiki masterschap is een van de grootst mogelijke stappen naar spirituele groei die je je kunt nemen. Als je dit besluit durft te nemen kies je voor spiritueel masterschap in je leven. Je verkrijgt de kracht om inwijdingen te verrichten en anderen in contact te brengen met de oer-traditie van Reiki Ryoho.

Lees meer
Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut

Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut

Onze beroepsopleidingen zijn geaccrediteerd op HBO niveau, wat wil zeggen dat deze qua studie-uren en modules voorbereid zijn op het afsluitende Paramedische traject (voeding en medische basiskennis) om gecertificeerd te zijn als Paramedisch Natuurgeneeskundige.

Lees meer
AuraTouch oefendag

AuraTouch oefendag

Een ochtend of middag speciaal voor de studenten die nu bezig zijn met de AuraTouch aurahealing opleiding.

Lees meer
Opleiding Medische Basiskennis

Opleiding Medische Basiskennis

De beroepsopleidingen van het Nederlof Centrum hebben alle een KTNO accreditatie. Dat wil zeggen dat ze aangevuld met voeding en medische basiskennis recht geven op certificering als Paramedisch Natuurgeneeskundige.

Lees meer

Pin It on Pinterest