Reiki 1 cursus en reiki 2 cursus nu ook in Spanje, aan de Costa Blanca

Reiki 1 cursus of Reiki 2 cursus aan de Costa Blanca in Spanje

Reiki 1 cursus en reiki 2 cursus nu ook in Spanje, aan de Costa Blanca

Weet je dat je onze reiki cursussen (1e graad reiki en de 2e graad reiki) ook aan de Costa Blanca kunt volgen… In een landelijke omgeving, tussen heuvels en wijngaarden en toch vlakbij het strand.

Als je er woont of als korte vakantie

Om te combineren met een vakantie of om gewoon heerlijk je Reiki cursus in Spanje te volgen. (met alle hotel en reis informatie op de site)

Benissa – Costa Blanca

Aan de Costa Blanca in Spanje, tussen Valencia en Alicante ligt een klein plaatsje Benissa. Vlak bij de kust maar met een totaal landelijk karakter. Tussen de wijngaarden en de heuvels in een rustige wijk met de naam Pedramala ligt Finca Sardi. Een landelijk gelegen oud boerderij huis op een hectare tuin, ideaal voor het volgen van een 1e graad Reiki of een 2e graad Reiki cursus.

Centraal

Deze locatie ligt heel centraal in de Costa Blanca, vlakbij Benissa, Denia, Altea, Benidorm, Calpe, Alfaz del Pi, Albir,  Teulada, Moraira en Javea.

Verblijf en vliegen 

Op de website raden we twee hotels aan (landelijk of juist strand of een combinatie) en staat alle informatie die je nodig hebt voor je tickets, transfer, taxi, autohuur, routebeschrijving etc.

Cursus locatie: Finca Sardi, Pedramala, Benissa (Alicante).

Meer informatie

Meer informatie over de locatie voor een Reiki cursus aan de Costa Blanca in Spanje: Klik