Reiki 1 cursus of Reiki 2 cursus aan de Costa Blanca in Spanje

Reiki 1 cursus en reiki 2 cursus nu ook in Spanje, aan de Costa Blanca

Weet je dat je onze reiki cursussen (1e graad reiki en de 2e graad reiki) ook aan de Costa Blanca kunt volgen… In een landelijke omgeving, tussen heuvels en wijngaarden en toch vlakbij het strand.

Als je er woont of als korte vakantie

Om te combineren met een vakantie of om gewoon heerlijk je Reiki cursus in Spanje te volgen. (met alle hotel en reis informatie op de site)

Benissa – Costa Blanca

Aan de Costa Blanca in Spanje, tussen Valencia en Alicante ligt een klein plaatsje Benissa. Vlak bij de kust maar met een totaal landelijk karakter. Tussen de wijngaarden en de heuvels in een rustige wijk met de naam Pedramala ligt Finca Sardi. Een landelijk gelegen oud boerderij huis op een hectare tuin, ideaal voor het volgen van een 1e graad Reiki of een 2e graad Reiki cursus.

Centraal

Deze locatie ligt heel centraal in de Costa Blanca, vlakbij Benissa, Denia, Altea, Benidorm, Calpe, Alfaz del Pi, Albir,  Teulada, Moraira en Javea.

Verblijf en vliegen 

Op de website raden we twee hotels aan (landelijk of juist strand of een combinatie) en staat alle informatie die je nodig hebt voor je tickets, transfer, taxi, autohuur, routebeschrijving etc.

Cursus locatie: Finca Sardi, Pedramala, Benissa (Alicante).

Meer informatie

Meer informatie over de locatie voor een Reiki cursus aan de Costa Blanca in Spanje: Klik

Categorieën

We zijn open!

We zijn open! De cursussen en opleidingen zijn gewoon te volgen. Zowel het KTNO als Rijksoverheid en NRTO geven aan dat het kan en mag! Groepen Er is toestemming tot maximaal 30 personen. Nederlof Centrum heeft ervoor gekozen om de groepen een stuk kleiner te houden....

Verlichting – een prachtig bijproduct van elke opleiding

Verlichting Het begrip verlichting speelt al heel lang een grote rol in ons leven. Eerst prive, al meer dan 15 jaar voordat Nederlof Centrum ontstond. Daarna bij onze beweegredenen om Nederlof Centrum te beginnen 30 jaar geleden en nog steeds als motivatie voor het...

Website aangepast

Onze website is de laatste twee weken aangepast. Wat begon als een kleine aanpassing is uiteindelijk qua indeling en uiterlijk een stuk efficiënter geworden. Het topmenu is vervallen en geïntegreerd in het hoofdmenu. Als je iets zoekt: de hoofdmenu structuur is...