Ada

Het was super interessante dag veel geleerd en ook het maken van scrub zout met olie via de geur Ook een massage olie met hydrolaat en toegevoegde oliën Het was een super leuke dag

A.C

Hele informatieve aroma cursus! Veel geleerd en veel informatie verkregen, maar vooral ook het interactieve deel heeft mij veel plezier gebracht! Het met een functioneel doel creëren van mijn eigen geurstokjes etc. was heel leerzaam en vermakend. Daarbij was de lerares heel passievol, wat de stof goed overbracht. Blij dat ik deze cursus heb gevolgd!

Evelien

Deze cursus heeft me ogen geopend, altijd slechte producten gebruikt voor mijn huid. Bedankt Sonja ik ga met alles aan de slag wat ik geleerd heb.

Pauline

Wat een leuke cursus met veel activiteiten, wat ik zo leuk vond is dat je steeds olie ging maken of een heerlijke scrub, maar ook een neusinhaler gingen we maken met echte producten en geuren. Thuis kon ik lekker alles proberen. En wat een kennis heeft Sonja bedankt voor alles!!

Boeiende cursus

Bijzonder boeiende cursusdag waarop de verschillende kanten van de aromatherapie worden belicht.
De therapeutische kwaliteit van de oliën, de kwaliteit en werking, heel interessant!

Marieke van Dijk Shin Do

Graag wil ik vertellen dat ik enorm heb genoten van de shin do cursus, afgelopen weekend. Het lukt me goed om te herkennen wanneer ik in en uit ki ben, wat een fantastisch instrument! Ik ben er helemaal vol van.

Dus bedankt, en wellicht tot ziens

Oja, het boek van overvloed is ook al zo’n eye-opener…Dank

Groeten van Marieke van Dijk
Shin do

Marlies Shin do

Via deze weg wil jullie nogmaals hartelijk danken voor de cursus Shin-do. De wijze waarop jullie communiceren ervaar ik als zeer prettig. In heldere bewoordingen weten jullie abstracte begrippen duidelijk neer te zetten. Met name de oefeningen en voorbeelden zijn praktisch. Voor mij persoonlijk betekende het wat eye openers in lichaam en geest. Toen ik op zoek was naar jullie mailadres, kwam ik ook de documentaire op jullie website tegen. Ook hierin weer veel duidelijkheid. Jullie weten een complex onderwerp simpel neer te zetten. Julie zijn prachtige pioniers. Dank hiervoor. Genoeg lof, ik zal goed voor mijn Ki zijn. =)

Groeten, succes met jullie instituut en vooral een mooie dag

Marlies Shin do

Truus (Dikboom). Reiki 1

Ik wil jullie heel erg bedanken voor het bijzondere Reiki-1 weekend. Het heeft voor mij veel betekend. Ik was het vertrouwen in de mensen grotendeels kwijt, maar in dit weekend trof ik veel liefdevolle mensen, waaronder jullie en ook Gert in het bijzonder, zodat ik nu weet dat er toch nog goede mensen bestaan. Ik weet nu wat mijn doel is en hier ga ik voor. Ik wil verder gaan in Reiki. Er zijn nog vaak ups en downs, maar ik zie dit nu als een leerweg. Mijn liefde voor de medemens blijft bestaan en ik wil graag mensen helpen (maar nu zonder mezelf weg te cijferen) en hoop dit mede te bereiken d.m.v. Reiki. Ik voel de kracht van Reiki toenemen (ik geef mezelf 2 x per dag Reiki) en merk ook dat ik mijn emoties durf toe te laten. Ik ben jullie hier erg dankbaar voor.

Normaal gesproken ben ik erg gesloten en wil een ander niet lastig vallen met mijn problemen (deze los ik zelf wel op), maar op de een of andere manier voelde ik de behoefte jullie deelgenoot te maken van een stukje van mijn leven.
Nogmaals bedankt en veel succes met het liefdevolle werk dat jullie verrichten.
Tot ziens op de Reiki-2 cursus,

Veel liefs,
Truus (Dikboom).
Reiki 1

Annika Reiki 1

ik wilde even zeggen, dat mijn leven, sinds Reiki 1, de cursus die ik november gevolgd heb, best veranderd is. Ik voel me veel sterker, kalmer en heb meer energie. Ook de mensen die ik zo nu en dan behandel, zijn heel tevreden. Het is geweldig om ze te zien ontspannen en genieten.

Ook behandel ik onze hond vaak, en het is gaaf om hem te zien relaxen. Hij loopt sinds die tijd ook weer veel beter, voorheen had hij vaak last van zijn heupen, maar nu niet meer.

Ik heb me inmiddels aangemeld voor Reiki 2, in juni, en verheug me er nu al weer op.

Groetjes Annika
Reiki 1

Marjan Reiki 1

Allereerst nogmaals bedankt voor een geweldig weekend Reiki 1. Heb bijzonder genoten van de lessen, de behandelingen en de mensen.
Thuis ga ik nu het kamertje opknappen, de behandeltafel hebben we al, om daar een heuse Reiki kamer van te maken. Ben er erg enthousiast over; ook man en kind vinden het fijn want die genieten van de behandelingen haha.
Marjan Reiki 1

Anoniem

‘Dat mijn zoon zo zou reageren op een energetische healing had ik nooit verwacht, ik verbaas me nu nog steeds.’

Annemarie Aura

Eerst wil ik zeggen dat ik zo blij ben met deze opleiding te zijn begonnen en dan ook bij jullie! Ik vind jullie geweldig! En ook hoe jullie les geven. Dank jullie wel !
Het was na dag 3 voor mij al duidelijk dat ik een andere richting wilde gaan geven aan mijn leven en ook werk.
En ik voel dat dit een juiste keuze is voor mij .

Annemarie

Linda Reiki 1

Bij deze een berichtje van een cursist reiki I.
Ik ben de cursus vooral gaan doen vanuit de behoefte om een middel te vinden om dichter bij mezelf te blijven en me los te maken van mijn partner. Ik heb ruim een jaar een therapeut gezien, maar kon me, tegen beter weten in, niet los maken uit deze relatie die me voortdurend pijn en energie kostte. Vreemd genoeg heb ik na deze cursus een gevoel van acceptatie en rust gekregen. Van hieruit merk ik dat ik met veel meer open sta voor de toekomst.

Bedankt voor de inspirerende cursus!

Linda
Reiki 1

Anoniem

“Na de opleiding ben je een aura healer, een chakra healer, een echt energetisch genezer’

Anoniem

‘Bewustwording is niet altijd makkelijk, maar oh zo ontzettend mooi! Wat ben ik jullie dankbaar voor de mooie technieken.’

Imke Reiki 1

ik wilde nog even mijn dank betuigen naar aanleiding van het afgelopen reiki-weekend.
Ik vond het niet alleen een interessante en inspirerende ervaring; het gaf ook nog eens een ontspannend weekendje-weg gevoel. Erg leuk om nieuwe en totaal verschillende mensen te ontmoeten met een, op dat moment, toch gelijke interesse en daar een weekend mee door te brengen. En tevens zoveel herkenning te zien in andermans verhalen en veel te leren, ook over jezelf.
Ik heb dan ook een erg positief gevoel overgehouden en probeer de opgedane kennis en ervaring beetje bij beetje in mijn leven in te bouwen.
Aankomende maanden geef ik dit ‘nestelen’ maar eens rustig de tijd.
Wellicht dat ik richting het voorjaar nog eens contact opneem, omdat ik ook interesse heb naar jullie Shin-Do cursus. Maar dat voor later.
Vooralsnog, bedankt voor jullie goede uitleg en gastvrijheid,
Imke Reiki 1

Anoniem

‘Ik zag haar handen niet, ze bewoog, ik hoorde haar lopen en voelde tegelijkertijd van alles bewegen in mij, het was vreemd en de effecten later waren er zeker naar’

Henk van der Ven

Ik wil jullie bedanken voor dit mooie bericht en ik wil zeggen dat ik dankbaar ben voor jullie informatie, steun en opleidingen die mij hebben geholpen om mijn perspectief op mezelf en het leven te veranderen.
Na jaren van spirituele studie en het praktiseren van gewoon ‘zijn’ weet ik dat elke dag mogelijkheden biedt om mezelf en anderen meer te accepteren en zonder oordeel te aanschouwen.
Het leven, de natuur en anderen met een ‘open hart’ tegemoet treden is de essentie voor mij. Niet meer vanuit het hoofd leven, maar in het ‘huidige moment’ aanwezig zijn met de ‘beste versie’ die je op dit moment bent.
Dat is goed genoeg om het leven met onze zintuigen en vanuit het hart te ervaren. Uiteindelijk denk ik dat het allemaal draait om als mens te groeien door het leven te ervaren, zonder weerstand en oordelen.
Maar met compassie en liefde.

Ik wens jullie allen veel liefde, vreugde en gezondheid toe.

Liefdevolle groet,

Tanya van Muijden

Hartelijk dank voor deze uitgebreide info!! Ik ben zo enorm blij met wat Reiki ons nu al brengt, het gaat al mijn verwachtingen voorbij.
Vanaf nu zal ik hem iedere dag ipv om de dag gaan behandelen voor een nog beter resultaat. Nu merken we al dat sinds ik hem behandel (ik ben vorige week maandag begonnen met behandelen) hij gemiddeld zon 4 aanvallen heeft per dag. Dit waren er regelmatig 10+ dus het gaat al de goede richting in. Wat we ook merken is dat de aanvallen doorgaans toch wat minder heftig zijn en hij beter in zijn vel zit. We hopen van harte dat dit samen met goede voeding kan voorkomen dat hij geopereerd gaat worden voor de epilepsie. Ook het boekje ga ik bestellen, nogmaals dank!!

Vriendelijke groet,
Tanya van Muijden

Lora Ariesen reiki 1

Vanavond heb ik mijn 1e Reiki behandeling gegeven …. op een ander!
Het was een fantastische ervaring! Ik wil jullie heel hartelijk danken voor de fijne cursus, vanavond kon ik in de praktijk brengen wat ik geleerd heb van jou tijdens de cursus. Ik kan niet wachten op de volgende die ik Reiki kan geven, en precies zoals in het boek staat en zoals je vertelde, het kost geen energie, je geeft het gewoon door. Zo mooi, ik voel me dankbaar dat ik dit geleerd heb en mag doen..
Blije groeten,
Lora Ariesen reiki 1

Patricia van Damme reiki 1

Dank jullie nogmaals voor het heilzame weekend. Dat het me goed heeft gedaan werd vanmorgen op kantoor bewezen.
Opmerking van een collega: “Hey, ben je verliefd?”.
Mijn reactie: “Nee, Hoezo?”.
Haar antwoord: “Je ziet er zo stralend uit!”

Voor mij is het bewijs nu al geleverd: Reiki doet je stralen!

Tot Shin Do

Met stralende groeten,
Patricia van Damme reiki 1

Diana reiki 1

Even een leuk berichtje,
Afgelopen december deed ik een Reiki cursus bij jullie. De week ervoor had ik een oog-laser behandeling gehad. Hierbij snijden ze een flapje van je hoornvlies en laseren het oog, daarna gaat dat flapje weer terug op zn plek. Er was dus wel degelijk een wond in mijn oog tijdens mijn cursus dagen.
Afgelopen week ging ik voor mijn ‘week’ controle naar de oog-arts. De Oog- arts was nogal verward want ze dacht dat ik voor mijn ‘maand’ controle kwam omdat mijn ogen zo goed gehecht waren en het genezings proces dus versneld is. Ze wilde me bijna adviseren om met de oog-druppels te stoppen!
Ik dacht, dit vinden jullie vast leuk om te horen.
Verder ben ik nog iedere dag met Reiki bezig.
Ik voel me erg rustig en meer gebalaceerd.

Bedankt,
groetjes,
Diana reiki 1

Silvia reiki 1

In April 2005 heb ik bij jullie de curcus Reiki 1 gevolgd, en zoals jullie niet vreemd zal zijn zijn mij ondertussen, veel dingen duidelijker geworden. Zo heb ik nadat ik mezelf een aantal keren had behandeld geen last meer van mijn hernia, en als ik het door te zwaar tillen of stressen een keer wel heb is het zo weer verdwenen na 1 of 2 keer behandelen, terwijl het anders dagen lang naadje pet was.
Ook heb ik besloten dat het werk wat ik doe niet mijn uiteindelijke doel is, maar dat ik iets wilde doen in de “alternatieve” of wel natuurlijke weg van genezen.
Ik behandel ook mijn oudste zoon (12) die een vorm van ADHD heeft met Reiki als hij het zelf aangeeft, en hij kon me een keer zo mooi verwoorden wat hij dan voelde, hij zei ” mama het is net of je een luikje in mn hoofd open doet en alle nare dingen en dingen die er niet meer horen stromen zo uit mn hoofd en dan wordt het een beetje warm en komen er bloemetjes voor in de plaats. Heerlijk vond ik dat.
Nu is voor mij de tijd rijp om me me verder te ontwikkelen en heb me dus ingeschreven voor Reiki 2 en hoop jullie in Juni weer te ontmoeten.
Silvia reiki 1

Marieke Stellwag Reiki 1

Via de mail wil ik toch nog even laten weten dat ik de Reiki 1 cursus van afgelopen weekend enorm leuk en verrijkend vond! Ik heb er enorm veel opgestoken, de groep was heel prettig en ik ervaar het ‘hebben van Reiki’ als een cadeau.

Onze dochter Anne van 8 komt altijd moeilijk in slaap en is vaak al vroeg wakker. Ik had haar beloofd dat ik haar zou behandelen zondagavond na de cursus. Dat was ook precies het eerste wat ze vroeg toen ik thuis kwam. Voor het slapen gaan heb ik haar behandeld in haar eigen bed en ze vond het heerlijk. Eerst was ze wat lacherig, maar ze werd steeds rustiger. Ze is 5 minuutjes later in slaap gevallen en vanochtend moest ik haar wakker maken. Ik vond het echt geweldig. Ik ben ervan overtuigd dat het door de behandeling kwam en ik hoop haar op deze manier wat meer rust te kunnen geven. Ellen, onze middelste dochter van 6, ga ik vanavond behandelen.

Mijn man heeft gisteravond ook meteen een behandeling gehad en vond het ook heerlijk en voelde veel gebeuren in z’n lijf (en ik in mijn handen!).

Ik ben benieuwd wat Reiki me allemaal gaat brengen, maar tot nu toe is het erg positief. Ik ga me ook zeker voor Reiki 2 opgeven.

Heel veel plezier en succes toegewenst en ik meld me snel.

Hartelijke groet,
Marieke Stellwag
Reiki 1

Claudia Reiki 1

Afgelopen weekend heb ik de cursus Reiki 1 bij jullie gevolgd, en zoals vaker in het leven doe je dingen op een tijdstip dat het blijkbaar nodig is.
Mijn vader is een week geleden geopereerd – een darmoperatie. Het was afwachten wat het resultaat van het onderzoek zou zijn. Gisteren werd duidelijk dat het wel degelijk om darmkanker gaat en hij zo snel mogelijk
een chemokuur moet ondergaan. Nadat ik gisteren met mijn vader en mijn moeder had gesproken, kon ik mijzelf niet helemaal peilen in de zin van hoe voel ik me. Ik ben al lang blij dat mijn vader de operatie goed heeft doorstaan en hij zich goed herstelt.
Maandag avond heb ik dus Reiki gedaan en wat er toen gebeurde was ongelovelijk mooi.
Na ca. 1 min. mijn handen op mijn gezicht te hebben liggen, voelde ik plotseling tranen langs mijn gezicht lopen, ik was verbaasd en gaandeweg de tijd begon ik te huilen. Het voelde zo goed, alsof ik iets los had gelaten.
Toen ik mijn handen op mijn borstbeen legde, hield het op en kreeg ik een gevoel van troost, rust, warmte en kracht.
Na dat half uurtje ‘zelfheling’ voelde ik mij zo in balance en tegelijkertijd ook een beetje overdonderd wat er tijdens reiki gebeurde.
Nog steeds ben ik verbaasd over de kracht. Normaal gezien sluit ik mij in tijden van nadenken, onrust, niet goed voelen van de buitenwereld af – ik wil dan alleen zijn. door muziek die mij raakt of kijken naar water (water
is erg belangrijk voor mij) probeer ik mezelf ‘op te laden’. Ook in de toekomst zal het kijken naar water of het alleen zitten in een landschap, naar muziek luisteren zeer belangrijk voor mij zijn. Maar nu is nog iets
bijgekomen – reiki – het in staat zijn jezelf met hand opleggen energie te kunnen laten doorstromen en daaruit kracht te halen en vooral dichter bij jezelf te komen.
Nu kan ik dus uitdrukken naar wat ik op zoek was.

Claudia Reiki 1

Alice Leniting (aurahealing)

Voor mij persoonlijk heeft de opleiding veel los gemaakt en geheeld. Ik zei bij de ronde wat het ons gebracht heeft dat hetgeen ik als kind voelde, maar niet mee om kon gaan en nu weet dat dat het klopt en er nu (beter)mee om kan gaan.
Op het kaartje schreef je ‘Vertrouwen hebben’ en idd mijn hoofd zit er nog regelmatig tussen om het te begrijpen en te analyseren 😉

Dank je wel voor het gesprekje voor de zomer!! Ik ben super blij dat ik na je powertalk en motivatie ben doorgegaan.
Zoals ik niet had aan zien komen dat ik in tranen de laatste dag zou afronden,
Voelde ik nu ook niet aankomen dat nu ik je mail ook de tranen er zijn.

Dank je wel voor de afgelopen 2 jaar

Alice Leniting (aurahealing)

Anoniem Aurahealing

afgelopen 2 jaar en de healing.
Ik voel dat ik gegroeid ben als mens en me bewust ben geworden van wat ik met mijn energie kan.
Vandaag vond ik het een mooie afsluiting en jammer dat je er niet bij kon zijn.
Ik zal zeker in mezelf blijven investeren en bedank je voor jou afsluitende woorden.

Marijn

De opleiding is klaar en wat een geweldige en bijzondere tijd is het geweest. Het gaat niet om de eindbestemming maar om de weg er naar toe en ik kan niet wachten om de rest van mijn pad te lopen.

De helende reis door de chakras, het aura veld, het reizen en contact met de bron/ oneindige spirituele waar ik ook onderdeel van uitmaakt vind ik awe-inspiring en maakt me nederig en heel gelukkig. Het maakt dat ik me een completer mens voel met een geheelde ziel (work in progress). Dank je wel voor je begeleiding!

Je weet nooit wanneer je iemand voor het laatst ziet, je afwezigheid bij onze laatste dag zie ik als je laatste wijze les:). Ik ben blij dat ik je ontmoet heb en wish you all the best.
Liefs
Marijn

Naam
Je naam komt NIET op de website, alleen de naam zoals je hieronder aangeeft.
Je kunt ook anoniem - of alleen initialen invullen
Wordt nergens getoond maar is nodig om te bevestigen dat jij het zelf bent.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pin It on Pinterest