Rode wijn beschermt brein

Rode wijn beschermt brein

AMSTERDAM – Een ’wonder ingrediënt’ wholesale jerseys qu’elle in de cheap nba jerseys wijn kan de schade verricht door bloedklonten in de hersenen minimaliseren.
Dat blijkt uit onderzoek van de Johns Hopkins University School of Medicine van het Amerikaanse geen Baltimore.

De cheap jerseys onderzoekers gaven gezonde SA3D muizen het bestanddeel resveratrol, dat in de Wee zaden en schil van blauwe druiven zit. cheap mlb jerseys Deze diertjes liepen duidelijk minder hersenschade op na een beroerte, dan andere kaagdieren. De stof zou Melanogeneza het niveau wholesale nba jerseys van een beschermend enzym verhogen. Het enzym ’heme oxygenase’ komt bij een beroerte 12/2014) in actie en For zorgt ervoor dat de cellen die bem te weinig zuurstof kregen, niet afsterven.

De stof die behalve in blauwe druiven, ook in aardbeien,bosbessen, veenbessen en pinda’s zit, zou cheap nba jerseys slechts een beetje kunnen helpen. Er vindt nog onderzoek plaats hoeveel je precies van deze stof nodig hebt.

Alcohol cheap mlb jerseys helpt het bloed te verdunnen en verkleint op die manier de kans op klontervorming. Aan de andere kant kan alcohol andere soorten mogelijk beroertes juist bevorderen en daarom wholesale nfl jerseys is het nog altijd verstandig het met mate te drinken.