Spaarlamp mogelijk kankerverwekkend

BERLIJN – Volgens Duitse wetenschappers kunnen spaarlampen mogelijk kankerverwekkend zijn. For Ze zouden tijdens het branden gevaarlijke cheap nfl jerseys dampen kunnen uitstoten. Dat bracht het cheap NBA jerseys Duitse consumentenprogramma ’Markt’ van deze week aan het licht.

Het heeft de lampen van verschillende producenten in een laboratorium in Klavier Berlijn laten onderzoeken. cheap NBA jerseys Daarbij bleek dat op ’duidelijk meetbare hoeveelheden aan fenol’ werden aangetroffen. Deze stof wordt ervan в verdacht kankerverwekkend te zijn. wholesale NBA jerseys Daarnaast werden er ook andere wholesale NFL jerseys giftige stoffen ontdekt die het binnenhuisklimaat kunnen aantasten, zoals naftaleen en im styreen.

In een reactie zegt het Duitse ministerie van Milieu dat Air de Color cheap MLB jerseys hoeveelheid van de schadelijke stoffen ’zeer gering is’, waardoor er wholesale Arizona Cardinals jerseys waarschijnlijk geen schade voor de volksgezondheid is.

Categorieën

Nieuwsbrief Coronavirus – maart 2020

Nieuwsbrief maart 2020  Dit keer actueel nieuws over het coronavirus (covid-19).  Het is een onderwerp dat speelt op dit moment. Zelfs mensen die het nieuws niet echt volgen zijn er van op de hoogte. Wat kan je zelf doen, wat niet en in hoeverre zijn er...