Spanje - Costa Blanca

cursus locatie

Denia – Els Poblets

els poblets

Aan de Costa Blanca in Spanje, tussen Valencia en Alicante ligt Els Poblets. Het plaatsje Els Poblets strekt van het oude dorp een kilometer landinwaarts tot aan de kust. Een prachtige plek voor het volgen van een 1e graad Reiki of 2e graad Reiki cursus of een van de lerarenopleidingen.

Centrale locatie Spanje

Deze locatie ligt heel centraal in de Costa Blanca, vlakbij Denia, El Verger en Javea.

Naar de cursuslocatie:

De locaties die we uitzoeken voor de studenten van de lerarenopleidingen hebben als voordeel dat je geen auto nodig hebt; alles is op loop- of bus- (of taxi) afstand. Als je een auto hebt gehuurd krijg je een routebeschrijving.

Parkeren: voor de deur is altijd voldoende plek.

Taxi of bus: vanaf Denia kun je gemakkelijk de bus of een taxi nemen. (Bus €2,- en taxi €15,- ongeveer)

Tip: Als je hier in de regio woont, kun je zelfs kiezen voor het bekende treintje (van Alicante, Benidorm, Altea Denia, Teulada en meer) en uitstappen in Denia en daar ede bus of een taxi nemen.

Cursus of opleiding in vakantie sfeer

Als je hier niet woont, kun je de Reiki cursus of opleiding soms ook in Els Poblets, Spanje volgen. Dan kom je over of combineert het met een (korte) vakantie. Als je een lerarenopleiding volgt die lesblokken in Spanje heeft, wordt je hotel door Nederlof Centrum geregeld.

Elders in het menu links zie ‘hotels en vluchten’ voor informatie over vliegen en een aantal links naar hotels en appartementen e.d. in de omgeving.

Na aanmelding ontvang je details over de cursuslocatie en over je slaapplaats. Ook ontvang je meer informatie over het boeken van een ticket en de transfer.