Spanje - Costa Blanca

cursus locatie

Denia – Els Poblets

els poblets

Aan de Costa Blanca in Spanje, tussen Valencia en Alicante ligt Els Poblets. Het plaatsje Els Poblets strekt van het oude dorp een kilometer landinwaarts tot aan de kust. Een prachtige plek voor het volgen van een 1e graad Reiki of 2e graad Reiki cursus of een van de lerarenopleidingen.

Centrale locatie Spanje

Deze locatie ligt heel centraal in de Costa Blanca, vlakbij Denia, El Verger en Javea.

Naar de cursuslocatie:

De locaties die we uitzoeken voor de studenten van de lerarenopleidingen hebben als voordeel dat je geen auto nodig hebt; alles is op loop- of bus- (of taxi) afstand. Als je een auto hebt gehuurd krijg je een routebeschrijving.

Parkeren: voor de deur is altijd voldoende plek.

Taxi of bus: vanaf Denia kun je gemakkelijk de bus of een taxi nemen. (Bus €2,- en taxi €15,- ongeveer)

Tip: Als je hier in de regio woont, kun je zelfs kiezen voor het bekende treintje (van Alicante, Benidorm, Altea Denia, Teulada en meer) en uitstappen in Denia en daar ede bus of een taxi nemen.

Cursus of opleiding in vakantie sfeer

Als je hier niet woont, kun je de Reiki cursus of opleiding soms ook in Els Poblets, Spanje volgen. Dan kom je over of combineert het met een (korte) vakantie. Als je een lerarenopleiding volgt die lesblokken in Spanje heeft, wordt je hotel door Nederlof Centrum geregeld.

Elders in het menu links zie ‘hotels en vluchten’ voor informatie over vliegen en een aantal links naar hotels en appartementen e.d. in de omgeving.

Na aanmelding ontvang je details over de cursuslocatie en over je slaapplaats. Ook ontvang je meer informatie over het boeken van een ticket en de transfer.

Benissa

Reiki 1 cursus of Reiki 2 cursus aan de Costa Blanca in Spanje

 

 

 

 

 

Aan de Costa Blanca in Spanje, tussen Valencia en Alicante ligt een klein plaatsje Benissa. Vlak bij de kust maar met een totaal landelijk karakter. Tussen de wijngaarden en de heuvels ligt Finca Sardi, een landelijk gelegen oude boerderij. Ideaal voor het volgen van een 1e graad Reiki of 2e graad Reiki cursus of een van de lerarenopleidingen.

Centrale locatie Spanje

Deze locatie ligt heel centraal in de Costa Blanca, vlakbij Benissa, Altea, Calpe, Teulada, Moraira en Javea.

Naar de cursuslocatie:

De locaties die we uitzoeken voor de studenten van de lerarenopleidingen hebben als voordeel dat je lokaal geen auto nodig hebt; alles is op loopafstand. Deze cursuslocatie ligt echter niet op loopafstand maar is wel vlakbij. Als je een auto hebt gehuurd krijg je een routebeschrijving, en anders is een taxi ideaal.

Parkeren: op eigen terrein, er is altijd voldoende plek.

Taxi: vanaf Benissa of Calpe kan je gemakkelijk een taxi nemen of bellen. (€11 tot €13)

Tip: Als je hier in de regio woont kan je zelfs kiezen voor het bekende treintje (van Alicante, Benidorm, Altea, Teulada en meer) en uitstappen in Calpe of Benissa en daar een taxi nemen.

Cursus of opleiding in vakantie sfeer

Als je hier niet woont kan je de Reiki cursus of opleiding in Benissa, Spanje uiteraard ook volgen. Dan kom je over of combineert het met een (korte) vakantie. Als je een lerarenopleiding volgt die lesblokken in Spanje heeft, wordt je hotel door Nederlof Centrum geregeld.

Elders in het menu links zie ‘hotels en vluchten’ voor informatie over vliegen en een aantal links naar hotels en een ecolodge bed & breakfast in de omgeving.

Na aanmelding ontvang je details over de cursuslocatie en over je hotel. Ook ontvang je meer informatie over het boeken van een ticket en de transfer.