Tijdens een van de laatste Reiki Practitioner opleidings-dagen kwamen ook de kwalijke effecten van olie en -alcoholen van aardolie-oorsprong op de huid aan de orde. (voor de nieuwelingen op dit gebied: als er op een label staat ‘alcohol’ of glycerine’ of vergelijkbaar is dit in 99% van de gevallen een aardolie product dat je vervolgens op je huid, oksel, etc. smeert. met diverse uiterst vervelende effecten als uitslag / irritatie tot zelfs ernstige effecten als huidkanker)

Van een student (is arts en weet waar hij het over heeft) van ons kwam deze waardevolle tip binnen:

(1) Verzorgingsproducten van Aveda bestaand uitsluitend uit natuurlijke grondstoffen (planten, kruiden, natuurlijke olie, etc.).
Voor meer informatie:
http://www.aveda.com

In Amsterdam verkrijgbaar bij: @NEXT
Sint Antoniebreestraat 126
1011 HB Amsterdam
Tel 06 42 27 43 33

De parfums van Guerlain bestaan ook uit uitsluitend natuurlijke grondstoffen.
Voor meer informatie:
http://www.guerlain.com/guerlain/index.jspz
Verkrijgbaar in elke parfumerie.

Zouden jullie dit bericht willen verspreiden onder de deelnemers van de cursus? Of aan iedereen voor wie deze informatie interessant zou kunnen zijn.

Tot later.
Met vriendelijke groet,
Ronald (…bij de redactie bekend)

Categorieën

Nieuwsbrief Coronavirus – maart 2020

Nieuwsbrief maart 2020  Dit keer actueel nieuws over het coronavirus (covid-19).  Het is een onderwerp dat speelt op dit moment. Zelfs mensen die het nieuws niet echt volgen zijn er van op de hoogte. Wat kan je zelf doen, wat niet en in hoeverre zijn er...