Upgrade mogelijkheid Medische Basiskennis

Er zijn op dit moment twee niveaus medische basiskennis.

  • HBO niveau –  bestaat  al enige tijd en wordt nog steeds onderwezen. Ideaal als je medische basiskennis wilt volgen voor jezelf en je praktijk maar de vergoedingen minder belangrijk vindt of daar op een andere manier al onder valt.
  • HBO+ (CPION) niveau. Dit is het hoogte niveau en gaat de nieuwe eis worden van een aantal (steeds meer) zorgverzekeraars.

Upgrade in 5 of 10 dagen

Als je nu HBO geschoold bent en je wilt upgraden naar CPION niveau is er nu een mooie manier: de school voor homeopathie heeft twee manieren om betaalbaar om HBO+ CPION niveau te komen.

  1. een 5-daagse waarna je zelf deel kunt nemen aan het centraal examen. Kosten van opleiding en examen ongeveer 700,-
  2. een 10-daagse opleiding waar je aan het eind van de dag getoetst wordt en er dus geen centraal examen is. Kosten opleiding ongeveer 975,- + 35,- CPION.

Optie 1 lijkt goedkoper maar optie 2 is veel uitgebreider en zorgt voor een meer ontspannen wijze van toetsen (geen eindexamen).

Let op: beide opties gaan er vanuit dat je een HBO opleiding medische basiskennis hebt gevolgd (en gecertificeerd bent).

Voor meer informatie:

http://schoolvoorhomeopathie.nl/opleidingen

Noot: deze upgrade informatie geven we je als service, en valt niet onder onze opleidingen.

Categorieën

RIVM – overheid maatregelen tot 15 maart 2021

Update per 23 februari 2021 Het laatste nieuws De nieuwste maatregelen zijn niet geheel consistent, maar al met al is het nog niet verantwoord om lessen doorgang te laten vinden. De maatregelen van de overheid zijn sturend hierin en binnen dat kader kijken we wat de...

Maatregelen RIVM per 2 februari 2021

We hebben allemaal, gaan we vanuit, meegekregen wat de nieuwe maatregelen zijn die in ieder geval tot begin maart gaan duren. Heel in het kort komen die er op neer dat er ongeveer niets mag, behalve dat een deel van de kinderen naar school mag. Het laatste nieuw De...

Covid update 12 januari 2021

Maatregelen van de overheid per 12 januari 2021 Het kabinet heeft besloten om alsnog de contact-beperking te verlengen tot 09-02-2021.Alle bedrijven en instanties die niet strict noodzakelijk zijn qua dagelijkse behoeften moeten tijdelijk hun diensten opschorten. Het...