Upgrade mogelijkheid Medische Basiskennis

Er zijn op dit moment twee niveaus medische basiskennis.

  • HBO niveau –  bestaat  al enige tijd en wordt nog steeds onderwezen. Ideaal als je medische basiskennis wilt volgen voor jezelf en je praktijk maar de vergoedingen minder belangrijk vindt of daar op een andere manier al onder valt.
  • HBO+ (CPION) niveau. Dit is het hoogte niveau en gaat de nieuwe eis worden van een aantal (steeds meer) zorgverzekeraars.

Upgrade in 5 of 10 dagen

Als je nu HBO geschoold bent en je wilt upgraden naar CPION niveau is er nu een mooie manier: de school voor homeopathie heeft twee manieren om betaalbaar om HBO+ CPION niveau te komen.

  1. een 5-daagse waarna je zelf deel kunt nemen aan het centraal examen. Kosten van opleiding en examen ongeveer 700,-
  2. een 10-daagse opleiding waar je aan het eind van de dag getoetst wordt en er dus geen centraal examen is. Kosten opleiding ongeveer 975,- + 35,- CPION.

Optie 1 lijkt goedkoper maar optie 2 is veel uitgebreider en zorgt voor een meer ontspannen wijze van toetsen (geen eindexamen).

Let op: beide opties gaan er vanuit dat je een HBO opleiding medische basiskennis hebt gevolgd (en gecertificeerd bent).

Voor meer informatie:

http://schoolvoorhomeopathie.nl/opleidingen

Noot: deze upgrade informatie geven we je als service, en valt niet onder onze opleidingen.

Categorieën

We zijn open!

We zijn open! De cursussen en opleidingen zijn gewoon te volgen. Zowel het KTNO als Rijksoverheid en NRTO geven aan dat het kan en mag! Groepen Er is toestemming tot maximaal 30 personen. Nederlof Centrum heeft ervoor gekozen om de groepen een stuk kleiner te houden....

Verlichting – een prachtig bijproduct van elke opleiding

Verlichting Het begrip verlichting speelt al heel lang een grote rol in ons leven. Eerst prive, al meer dan 15 jaar voordat Nederlof Centrum ontstond. Daarna bij onze beweegredenen om Nederlof Centrum te beginnen 30 jaar geleden en nog steeds als motivatie voor het...

Website aangepast

Onze website is de laatste twee weken aangepast. Wat begon als een kleine aanpassing is uiteindelijk qua indeling en uiterlijk een stuk efficiënter geworden. Het topmenu is vervallen en geïntegreerd in het hoofdmenu. Als je iets zoekt: de hoofdmenu structuur is...