Onze website is de laatste twee weken aangepast. Wat begon als een kleine aanpassing is uiteindelijk qua indeling en uiterlijk een stuk efficiënter geworden. Het topmenu is vervallen en geïntegreerd in het hoofdmenu.

Als je iets zoekt: de hoofdmenu structuur is nagenoeg gelijk gebleven.
Een aantal pagina’s is samengevoegd waardoor alles overzichtelijker is geworden en vooral bij de opleidingen is de inhoud van de verschillende pagina’s overt dezelfde opleiding nu samengevoegd waardoor je alle informatie over een opleiding nu op één pagina kunt vinden. Op elke opleidingspagina staat een rij tabs die alle informatie bevatten, dus je hoeft niet meer van pagina te wisselen.

Daarnaast kun je nu bij elke cursus en opleiding direct de brochure downloaden en je meteen aanmelden.

En, op verzoek van velen, staat nu rechts naast elke cursus en opleiding een datablok met de lesdata van de eerstkomende cursussen of eerstvolgende opleiding.

Categorieën

Nieuwsbrief mei 2020 – we gaan weer open

Nieuwsbrief mei 2020 Vanaf 1 juni fysiek open Hoe werkt dat, weer open Extra cursuszaal Waar is nog plek We gaan weer fysiek open Nederlof Centrum is de laatste maanden open gebleven, maar het was beperkt tot administratie, vragen, webinars verzorgen, lesdata plannen...

Coronavirus en inschrijvingen – vraag en antwoord

Vragen over inschrijvingen voor een cursus of opleiding en het hervatten van de lessen per 1 juni 2020. Er is een informatie pagina gecreëerd met de vragen die we krijgen en de antwoorden erbij. Deze pagina kan je vinden bovenin het menu bij 'Vragen' of door op deze...