Workshop Detox – Reinig je lichaam (en geest)

Aankondiging workshop Detox. 1 dag of 1,5 dag voor professionals!

Teveel eten, verkeerd eten, bestrijdingsmiddelen, zuren, vastgezette kristallen bij onze gewrichten, zware metalen zouden geen deel uit mogen maken van ons lichaam… maar dat is helaas wel het geval.

Voeding is een oorzaak in de vorm van bestrijdingsmiddelen, vlees vis uit de zeëen met diverse soorten PCB’s en zware metalen, maar ook de lucht die we inademen, het water wat we drinken, de lucht in de vliegtuig-cabine, om onze genotsmiddelen niet te vergeten.. snacks, dranken, medicijnen en meer.

Sommige afvalstoffen kan de mens zelf enigszins afvoeren, maar niet ind e hoeveelheden die we heden ten dage tot ons nemen, soms omdat we het graag eten, vaak ook ongevraagd. Andere stoffen zijn cumulatief (bouwen op) en verlaten ons lichaam niet vrijwillig.

Bijna alle genoemde stoffen maken de mens ziek, in meer of mindere mate. Een aantal geven flinke ongemakken zoals gewrichtspijnen, hoofdpijn, slecht slapen, ontstekingen tot lichte depressies aan toe. Andere stoffen bezorgen de mens aanzienlijke kansen op diverse ernstige ziektes, zowel op fysiek als mentaal gebied.

Natuurlijk zouden we (in theorie) kunnen zorgen dat we schoon blijven door al deze stoffen te vermijden. Dat blijkt echter onmogelijk, uit praktisch oogpunt maar ook omdat we een aantal zaken nu eenmaal graag tot ons nemen.

Het enige wat er dan op zit om ons weer ‘vrij’ te maken en te zorgen dat we weer goed functioneren, is onszelf te reinigen.
Deze workshop ‘Detox’ leert je verantwoord (door een gespecialiceerd arts) jezelf en anderen een reinigingskuur te laten volgen eventueel aangevuld met een vastenkuur.

Bijkomende voordeel is natuurlijk dat je huid niet meer zo hard hoeft te werken om de afvalstoffen af te voeren en er zienderogen op vooruit gaat, en dat detox ook nog eens heel goed is voor de lijn!

Link op de site:
https://www.nederlofcentrum.nl/voedingalsmedici.html